Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawdzał ktoś czarnogórę?

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwóch znajomych było w Czarnogórze a dokładnie w Ulcinj - byli zadowoleni ale jeden też jeździł do Albanii na plaże bo tam są dużo większe a było bardzo blisko..

Jeden leciał przez Chorwacje a drugi przez Bośnie i Serbie to tej trasy nie polecał bo podobno tragedia ale za to widoki piękne :)

Edytowane przez RALF76

Opublikowano

Ja byłem tamtego roku w Czarnogórze co do kwater napewno jest taniej niż w Chorwacji reszta mniej więcej co u nas. Plaże od skalistych po piaszczyste zależy w którą stronę jedziesz :decayed:

Ja byłem w takiej kwaterze:

IMG_6805.jpg

To wejście pod markizą to był mój pokój.

A tu jest namiar jak ktoś by chciał http://www.booking.com/hotel/me/apartmani-nensy.pl.html

A jak kolega pisał wcześniej o Ulcinj gdzie zaczyna się plaża piaszczysta do samej granicy z Albanią (~13km) no i przy granicy jest duża wyspa dla naturystów http://www.booking.com/hotel/me/fkk-ada-bojana.pl.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chłopaki dajcie jakieś fajne strony na bookowanie :)

zawsze latałem bez i coś się znajdzie ale z rocznym dzieckiem nie chce tak ryzykować :)

ewentualnie jakieś namiary jak pobraliście na dobre miejscówki :)

okolice baska voda makarska promajna tucepi ?? :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też pany mam zamiar w tym roku śmigać do Chorwacji. Wylot pewnie około 25 sierpnia. Totalnie nie wiem gdzie jechac :decayed: macie jakieś sprawdzone miejscówki żeby można było faktycznie wypocząć? Planuje jechać w 4 osoby moim b6 także chciałbym jechać jak najlepszymi drogami. Jak wygląda tam sprawa z językiem? PO polsku idzie rozmawiać?Zbieram info bo w zasadzie chciałbym już coś zamówić :kox:

Jeśli chcesz namiar na apartament to napisz na priv. Ja jadę w tym roku do miejscowości Murter i jak ty przyjedziesz to ja będę wyjeżdżał. Jak chcesz to mogę podać Ci na priv więcej info jak również podpowiedzieć co nieco bo jadę już szósty raz.

Pozdr.

A ja pojechałem w ciemno...apartamentu szukałem 15 minut i po kłopocie.co do drogi to ja leciałem przez słowację i węgry a potem juz prosto przez chorwacje...drogi bardzo dobre i napewno taniej mnie winiety wyszly niż przez Słowenię.Długośc trasy 1300 km w 14 godzin.

Co do miejscowości to Makarska...typowe miasto na zabawe i jest co zwiedzać...widoki przepiękne..nie polecam splitu-typowa portowa przemysłówka jak dla mnie.

Acha...w trym roku tez smigam do Cro i oczywiście do Makarskiej...

Napisz jeszcze w jakim miesiącu byłeś bo to (jeśli chodzi o szukanie apartamentów "w ciemno") jest bardzooo istotne. w sierpniu i lipcu może być problem, i jak ktoś np. jedzie z małymi dziećmi to naprawdę nie polecam wyjazdu w ciemno. W innych miesiącach bez problemu.

Jak chcesz spokój i tanio to polecam Orebic, byłem dwa razy. Ostatnio we wrześniu i było idealnie, nie za dużo ludzi, za dnia 25-27C, wieczorem 20C. Jest co oglądać i ceny spoko za apartamenty.

Popieram kolegę. Orebić wspaniałe miejsce. Dorzuciłbym do tego jeszcze Supetar na wyspie Brac.

Opublikowano

Pany, szukam kwater dla rodzin z dziećmi ( mniej więcej rejon Makarskiej) - jedziemy we wrześniu.

Tym razem nie chcę jechać w ciemno z uwagi na liczną grupę małych dzieci.

Hammer pisał, że Omis spoko - nie wykluczam też tego regionu....

Ew jakiś godny polecenia portal z szukajką apartamentów ?

poszukam też tutaj :wink:

Opublikowano

Polecam booking.com

:hi:

Opublikowano

Panowie, wszytsko zależy w jakim terminie jedziecie.

Jeśli to nie liepiec-sierpień, to bez problemu w każdym mieście znajdziecie nocleg na miejscu bez żadnych rezerwacji.

Każda miejscowośc ma swoją stronę internetową, na niej tez są oferty z noclegami.

Opublikowano

Ja już w zasadzie zarezerwowałem kwaterę na te wakacje :naughty: Okolice Makarskiej :wink: Leci ktoś w okolicach 25 sierpnia?

Opublikowano

A planuje koniec sierpnia początek września. Makarska a dokładnie promajna. Jakie ceny za kwatery?

Edytowane przez pajda

Opublikowano

A planuje koniec sierpnia początek września. Makarska a dokładnie promajna. Jakie ceny za kwatery?

60eur/ apartament :decayed:

Opublikowano

A skąd wiesz? I gdzie?
Opublikowano

A skąd wiesz? I gdzie?

To, co Ci posyłałem :wink:

Opublikowano

A skąd wiesz? I gdzie?

To, co Ci posyłałem :wink:
Kiedy? Wyślij jeszcze raz[emoji6]
Opublikowano

Ja też w Promajna już mam zaklepane :kox: 100e za apartament 3 pokojowy z kuchnia i lazienka :wink: od 27 sierpnia będe daj info jak będziesz szczelimy jakąś butlę :wink:

Opublikowano

Ja też w Promajna już mam zaklepane :kox: 100e za apartament 3 pokojowy z kuchnia i lazienka :wink: od 27 sierpnia będe daj info jak będziesz szczelimy jakąś butlę :wink:
Bojka czy Jelena? :)
Opublikowano

Jelena. Bojka już full :kwasny: Bliżej morza Bojka i z basenem ale te 90m przeboleje :wink: Tyle samo bym zapłacił w PL nad zimnym bałtykiem. Dzięki jeszcze ra Artur :hi:

Opublikowano

się okaże, że na miejscu spota będzie dało się zrobić :wink:

Bojka czy Jelena? :)

to ile Mijo Ci płaci za polecenie miejscówki ? :decayed: