tomasz-gorz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 przy dodawaniu gazu słychac przełaczajacy sie przekaźnik, czemu i jak to naprawic? byłbym wdzieczny za odpowiedzi...
Maxym83 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pewnie słychać na zimnym silniku i tak ok 2tys obrotów, to raczej normalna sprawa bo u mnie to samo występuje, silnik mam AHU. Podejrzewam że nie ma się czym martwić.
soolek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Przy starcie na 1 pierwszym biegu (najbardziej odczuwalne) i przy zmianie kolejnych biegów, rozłącza się i załącza klima, aby nie odbierać mocy przy niskich obrotach. I jest to słyszalne właśnie jak przekaźnik.
tomasz-gorz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 dzieki za szybkie odpowiedzi troche mnie to uspokoiło...
jarek3251 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 wcale to nie jest klima bo mam auta 2 bez klimy 1z i tez tak mam. nic sie z tym nie dzieje po prostu tak chyba ma być
kalik Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Przy starcie na 1 pierwszym biegu (najbardziej odczuwalne) i przy zmianie kolejnych biegów, rozłącza się i załącza klima, aby nie odbierać mocy przy niskich obrotach. I jest to słyszalne właśnie jak przekaźnik. Ja też nie mam klimy i na zimnym silniku słysze takie dzwięki jak z przekaźnika, i też się zastanawiam skąd ten dzwięk.
darkopolo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 :polew: :polew: Panowie to jest dział LPG CNG,a patrząc na wasze profile wasze auta to diesle.Koledze tomasz-gorz chyba dział sie pomylił
tomasz-gorz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 kolego darkopolo nic mi sie nie pomyliło tylko Cuber przeniosł ten temat do tego działu... tylko ciekawe dlaczego?
Rekomendowane odpowiedzi