Artur-B86 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam. Wreszcie zrobiłem kilka fotek mojej A4. Krótki opis: 1998r, 1.8T 180 kucyków i najwazniejsze Q 2x el szyby, el lusterka podgrzewane fotele czarna podsufitka nagłośnienie bose zawias -40 No i to by było mniej wiecej na tyle. Czekam na wasze opinie i podpowiedzcie co by tu zmienic żeby troche.......zmienić Napewno w planach mam jakiś felunek chociaz 17 i może lampy ale troche kaski musi wpasc bo narazie to po zakupie tylko to co musialem to wymienilem, dokupiłem itd.
_Solar_ Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 autko super brewki odrazu do kosza zmien lampki na zespolone z 2 llifta i bedzie malina
Gość tymona4 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 podobaj mi sie te turbo a po czym masz tyle koni
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 czy te białe zegary , to wychodziły w jakiejś spec wersji czy co , bo już kilka AJL widziałem w takiej konfiguracji??!!
.Szczepan. Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ładne masz fotele, też bym takie chciał. autko super brewki odrazu do kosza zmien lampki na zespolone z 2 llifta i bedzie malina Też tak twierdze!!
wustyle Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 najwazniejszy jest porzadny motor i Q reszte zrobisz sobie w miare mozliwosci
Reniu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Plusy: silnik, napęd, fotele, podsufitka, bose Minusy: brewki Na prawdę bardzo fajna baza do dalszych modów Zmienił bym tez felgi, bo ten wzór bardzo chowa się w nadkolach
Artur-B86 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Sam nie wiem czy wywalać te brewki bo na żywo to wygląda całkiem całkiem. Jak zmienie lampy to napewno brewki wyrzuce ale narazie chyba zostaną. A co do tych zegarów to są fabryczne tak samo jak ten spojlerek na szybie (przynajmniej według kodów wyposażenia).
Rekomendowane odpowiedzi