Seski Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 w ten najpozytywniejszy dzien tygodnia...
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer
diman Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie Do czasu kiedy tego nie pożyczymy.
diman Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie przyjade we wtorek to sprawdzimy
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie Do czasu kiedy tego nie pożyczymy. już Wam nie pożyczę psuje :bicz3:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 09:21_________________________________________________B7 podaje za wysokie napięcie :polew:
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie przyjade we wtorek to sprawdzimy Diman Ty dziś wolne?
diman Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie przyjade we wtorek to sprawdzimy Diman Ty dziś wolne? noooo mialem do garazu smigac ale przy tej pogodzie chyba sobie odpuszcze chociaz musze instalacje sprawdzic pod ten zegar ;(
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie przyjade we wtorek to sprawdzimy Diman Ty dziś wolne? noooo mialem do garazu smigac ale przy tej pogodzie chyba sobie odpuszcze chociaz musze instalacje sprawdzic pod ten zegar ;( Tyś to jest! Ja dziś jadę organizować szybę... :gwizdanie: Wiesz jaka jest róznica w cenie zwykłej szyby (taką jaką mamy teraz) od tej pod czujnik?
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Stan - szkoda że tak szybko się sprawa zakończyła :gwizdanie: ..................a szło na tym zarobić miałem na Ciebie zlecenie za 3 tys zł wystarczyło żebyś się na ziemi położył, ketchupem z pudliszek umazał, obok usiadła by Basia i udawała że płacze - w sumie 20min roboty i mielibyśmy po 1500zł na łapa
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Stan - szkoda że tak szybko się sprawa zakończyła :gwizdanie: ..................a szło na tym zarobić miałem na Ciebie zlecenie za 3 tys zł wystarczyło żebyś się na ziemi położył, ketchupem z pudliszek umazał, obok usiadła by Basia i udawała że płacze - w sumie 20min roboty i mielibyśmy po 1500zł na łapa Miron! qr** jak coś powies.... :polew:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Stan - szkoda że tak szybko się sprawa zakończyła :gwizdanie: ..................a szło na tym zarobić miałem na Ciebie zlecenie za 3 tys zł wystarczyło żebyś się na ziemi położył, ketchupem z pudliszek umazał, obok usiadła by Basia i udawała że płacze - w sumie 20min roboty i mielibyśmy po 1500zł na łapa Miron! q***wa jak coś powies.... :polew: aaaaaaaaaa bo kurna chciałem się tam wypowiedzieć to mi tematy pozamykali i nie zdążyłem
stanley Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Stan - szkoda że tak szybko się sprawa zakończyła :gwizdanie: ..................a szło na tym zarobić miałem na Ciebie zlecenie za 3 tys zł wystarczyło żebyś się na ziemi położył, ketchupem z pudliszek umazał, obok usiadła by Basia i udawała że płacze - w sumie 20min roboty i mielibyśmy po 1500zł na łapa :polew:
diman Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no lipa z pogodą, zbieram się do roboty, a później Zakopałer ty to sie najezdzisz a kupiles ten bezpiecznik do swojego obwoznego biura :gwizdanie: 30A najmocniejszy - teraz nie jebnie przyjade we wtorek to sprawdzimy Diman Ty dziś wolne? noooo mialem do garazu smigac ale przy tej pogodzie chyba sobie odpuszcze chociaz musze instalacje sprawdzic pod ten zegar ;( Tyś to jest! Ja dziś jadę organizować szybę... :gwizdanie: Wiesz jaka jest róznica w cenie zwykłej szyby (taką jaką mamy teraz) od tej pod czujnik? ta pod czujnik kosztuje 900 stówek jak gdzies czytalem
Rekomendowane odpowiedzi