Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak 131 km i jak narazie 0 błędów:) ty masz tą niebieską z reklamą na tylnej szybie?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nooo biore ją pod uwage..

zastanawiam się czy nie brać regenerowanej za 900zł z gwarancją :mysli:

skąd ma być ta regenerowana?

Opublikowano

nooo biore ją pod uwage..

zastanawiam się czy nie brać regenerowanej za 900zł z gwarancją :mysli:

Jakoś mi nie podchodzą regenerowane :naughty: Miałem kiedyś hybrydę AWX/ARL właśnie taka coś regeneracja i nie byłem zadowolony :thumbdown: Najlepiej dorwać ori w dobrym stanie :gwizdanie:
Opublikowano

tak 131 km i jak narazie 0 błędów:) ty masz tą niebieską z reklamą na tylnej szybie?

skąd wiesz?? widziałeś ją?? przy sklepie na ADAM? czy jak na siłkę do PAKO chodzilem....? hmm?

Opublikowano

A z Koszutki się nikt nie wybiera? :naughty:

ja mieszkam na Koszutce :decayed: ( Sokolska)

no proszę ul. SOKOLSKA kiedyś tam bliżej pl. wolności było biuro podróży PANTUR i se tam robiłem jakiś 10 lat temu....;)

było, jechałem z tym biurem na kolonie dawno temu [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:57_________________________________________________

No to ja tamtędy jeżdżę prawie codziennie jak na uczelnie jadę :> O której będziesz startować w wtorek? :)

Nie wiem czy nie będę jechał we wtorek z Mysłowic :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:58_________________________________________________spadam do teściowej :hi:

:sick3:

Opublikowano

regenerowane sprzedają 2 firmy z tego co widziałem, jedna ze świerklańca, druga z pomorza gdzieś, ceny od 870 do 900

no i starą turbine trzeba oddać

Opublikowano

na adama Cie nie widywałam ale na giszu kilka razu ustępowaliśmy sobie pierszeństwa:P... jeśli chodzi o Pako to tez w koncu musze zacząć bo sie zastałem ostatnio:) prawie 2 lata przerwy kilka dobrych kg uciekło:D

Opublikowano

Panowie, jak regeneracja turbo to tylko w Ream-Poland :wink4:

Opublikowano

jol, i po robocie

niezle pojechaliscie ze spamem :wink4:

Opublikowano

Wiem że gdzieś w jaworznie jest dobra firma zajmująca się turbinami

Opublikowano

ok czyli szukam ori w dobrym stanie z tego wynika :)

Opublikowano
:hi: Kędzior
Opublikowano

prawda jest taka, Ci co regenerują tam gdzie podałem wyżej nie mają problemów z turbiną i nie wiedzą że jest po regeneracji, a Ci co oszczędzają i dawają do byle kogo zawsze narzekają i przeklinają regenerację, więc każdy wybiera to co chce :rolleyes:

Opublikowano

ok czyli szukam ori w dobrym stanie z tego wynika :)

No tylko ciężko o taką. Popytaj kolegów którzy mają AWX i mają w planach zmianę na BRD bo teraz taka moda :naughty:
Opublikowano

no proszę ul. SOKOLSKA kiedyś tam bliżej pl. wolności było biuro podróży PANTUR i se tam robiłem jakiś 10 lat temu....;)

było, jechałem z tym biurem na kolonie dawno temu [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:57_________________________________________________

No to ja tamtędy jeżdżę prawie codziennie jak na uczelnie jadę :> O której będziesz startować w wtorek? :)

Nie wiem czy nie będę jechał we wtorek z Mysłowic :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:58_________________________________________________spadam do teściowej :hi:

:sick3:

NIE MÓW W LATACH 2000 - 2003 TO MOŻE JA CIE WYSYLALEM HEHEH HAJDUSZOBOSZLO, RIMINI, LLORET DE MAR, SIOFOK, .....[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 15:13_________________________________________________

na adama Cie nie widywałam ale na giszu kilka razu ustępowaliśmy sobie pierszeństwa:P... jeśli chodzi o Pako to tez w koncu musze zacząć bo sie zastałem ostatnio:) prawie 2 lata przerwy kilka dobrych kg uciekło:D

ja to bym chciał żeby zeszło pare kilo....tluszczu zwlaszcza;) hheheh....od marca na 6:30 do JUNIORA będę jeżdzil....tylko musze się uporać z tym CHECK (auto co prawda jeżdzi cool ale mnie kolor żółty wk***ia) widzę że cięzko takie coik usunąc będzie...bo szukaj tu nieporządanego powietrze w bypasie A???? o c**ja tu chodzi???

Opublikowano

to co jedziemy we wtorek na spocik?? ja zrobię wszystko żeby przyjechać bo już nie chcę non stop zj** dostawać od kolegów za brak obecności....

no poprawiasz się synu :decayed:

Opublikowano
:shocked: qr** ile spamu! Nie nadrabiam! dojść do sibie nie mogę! Nawet bronxy nie pomagają! :decayed:
Opublikowano

pojechałem, przyjechałem, przywiozłem i są :gwizdanie:

4 kasztelany :decayed:

a co mi tam :>

Opublikowano

:shocked: q***wa ile spamu! Nie nadrabiam! dojść do sibie nie mogę! Nawet bronxy nie pomagają! :decayed:

czyli sie udało :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.