Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miszka ty je chcesz do golfa poważnie. Bo jeśli tak to cię zmartwię, golf ma 5x100 a nie 5x112 :decayed:

Jest cos takiego jak dystanse zmieniające rozstaw srub ... trocha wiocha ... ale co tam to tylko Gulf ... :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miszka ty je chcesz do golfa poważnie. Bo jeśli tak to cię zmartwię, golf ma 5x100 a nie 5x112 :decayed:

Jest cos takiego jak dystanse zmieniające rozstaw srub ... trocha wiocha ... ale co tam to tylko Gulf ... :decayed:

Tylko do tego musi być odpowiednie ET felgi bo takie dystanse to min 20mm :whistling:

Opublikowano

Tylko do tego musi być odpowiednie ET felgi bo takie dystanse to min 20mm :whistling:

Wiem ... troche rzeźby i bedzie OK ... rezacz ... :wink:

---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

A tak serio to pewnie bierze na przyszłość ... :wink:

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

Opublikowano

ja pier**lę przecież wiem, że Golf ma 5x100 biorę je na handel :whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siemanko

noi weekend krotki bo krotki ale zapowiada sie intensywnie :decayed:

ja pier**lę przecież wiem, że Golf ma 5x100 biorę je na handel :whistling:

:thumbup1:

Opublikowano

wybiera sie ktos na Gliwice dzisiaj :whistling:

Opublikowano

TAK :decayed: Zapraszamy :wink:

Opublikowano

A będzie grill bo jak tak to może się wybiorę :decayed:

Opublikowano
A będzie grill bo jak tak to może się wybiorę :decayed:

Tego nie wiem... to zawsze spontany są... ale raczej bym obstawiał zajebistego kebaba :wink: lub KFC...:wink:

Opublikowano

To pier**le fast foody :decayed:

Opublikowano

:hi:

po robocie i zarazem przed robota :doh:

idę w kimę

Opublikowano

Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! :kwasny::angry::disgust:

Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? :decayed:

Opublikowano
Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! :kwasny::angry::disgust:

Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? :decayed:

:polew::polew::polew:

a teraz na poważnie, nie masz drugiego pilota ?

albo jak wiesz jak otworzyć maskę od zewnątrz auta to ją otwórz i odepnij i wepnij klemę z aku to się powinno otworzyć, ja tak robiłem u siebie w B5 albo w B4

Opublikowano

Śmieszne fcuil! :cool::decayed: Dziś się z tym już nie będę pierdo... bo mi się nie chce ale jutro muszę coś wymyślić choć żadnego pomysłu nie mam! Może cza bedzie jakiegoś złodzieja zatrudnić. :whistling:

Opublikowano

:kwasny: no.... toś pokazał
Opublikowano
:hi: kezor wali fuchy w cholowaniu aut :grin: wczoraj jak jezdzilem na mopliku to go widzialem na panewnikach:wink:
Opublikowano

:kwasny: no.... toś pokazał

No co zrobisz! Pilot się rozkodował i cza go przyuczyć ale pierw cza się dostać do środka!

:hi: kezor wali fuchy w cholowaniu aut :grin: wczoraj jak jezdzilem na mopliku to go widzialem na panewnikach:wink:
Cholowania to ja nie potrzebuje. :cool:
Opublikowano

moze swiadczy jeszcze inne uslugi:decayed:

Opublikowano

A może są w studni? :decayed: Pożyczyłem furkę i spiżdżam do robo a później wolne do 8go maja... :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.