akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 addassko z tego co wiem chyba ma Tolek chyba brał od niego jak jechali na narty.
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb chyba k**wa poszedłem
pajda Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 to jeszcze cię nie wypuścili do domuJestem już na chacie ale jak to po zabiegu. Antybiotyki. Etc. akjam nie ma problemu no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb i jak? Mnie się podobał. a mnie tak sobie, ale trzeba przyznać ze jak polski film to można go obejrzeć ale nie wiem czy jest wart 22 zł, w skali no do 10 dał bym 6,5 ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb chyba k**wa poszedłem ale sie czepiasz, nie i c**j - poszłem !!!
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 to jeszcze cię nie wypuścili do domuJestem już na chacie ale jak to po zabiegu. Antybiotyki. Etc. akjam nie ma problemu no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb i jak? Mnie się podobał. a mnie tak sobie, ale trzeba przyznać ze jak polski film to można go obejrzeć ale nie wiem czy jest wart 22 zł, w skali no do 10 dał bym 6,5 ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb chyba k**wa poszedłem ale sie czepiasz, nie i c**j - poszłem !!! no ja pewnie blisko miałeś
pajda Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 to jeszcze cię nie wypuścili do domuJestem już na chacie ale jak to po zabiegu. Antybiotyki. Etc. akjam nie ma problemu no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb i jak? Mnie się podobał. a mnie tak sobie, ale trzeba przyznać ze jak polski film to można go obejrzeć ale nie wiem czy jest wart 22 zł, w skali no do 10 dał bym 6,5 ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb chyba k**wa poszedłem ale sie czepiasz, nie i c**j - poszłem !!! no ja pewnie blisko miałeś no a jak, ty jesteś jeszcze najebany
akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Pajda krytyk filmowy :naughty: Oglądaliście "Uwikłanie"?
pajda Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Pajda krytyk filmowy :naughty: Oglądaliście "Uwikłanie"? ,a to chyba na C+ leciało?
akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 No ja tego nie oglądałem na C+ ale ogólnie też dobry Polski film. Polecam.
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- [[/b]QUOTE=Kędzior;3371568]tez bym sie napil wodeczki ja pier**le....telefon masz by tylko budzik ustawiać ??????????????????? było zadzwonić....ja zimnej nigdy nie odmawiam ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- pyrsk by 6 nieposiadam wlasnego mieszkania zeby organizowac popijawy PKS'em na spoty nie jeździsz....... to byłoby tyrknąć zara bede i bym poczekal z kolejka Jeszcze trzezwego z domu nie puscilem .....by mnie obsmarowal ---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Nawet Hammer jak trza bylo wypic to pil bez cyganienia ....bide mial z wsiadaniem do auta ale nie przeszkadzalo mu to zupelnie ......... Fakt watroby nie zalowal jak mi sie Maluszek urodzil PS Nie znacie kogos ,kto kufra na dach by na kilka dni pozyczyl ? Mocowania do avanta b5 moga byc ....nie bede grymasil Na BT sie chce zapakowac , . Żeby była zdrowa i rosła :drunk:
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 addassko z tego co wiem chyba ma Tolek chyba brał od niego jak jechali na narty. thx
akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 addassko z tego co wiem chyba ma Tolek chyba brał od niego jak jechali na narty. thx Nie za ma co
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Na wesoło: Jak Andrzej Gołota zareagował na pytanie o walkę z Saletą? - YouTube
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Tyle razy mordka obita......ehhh ....kiedyś to musiało dać snać o sobie .....
Rekomendowane odpowiedzi