krzysieksc83 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- ucho jak robota nie zasypałocię jeszcze, webasto grzeje:kox:
Arturoo Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- ucho jak robota nie zasypałocię jeszcze, webasto grzeje:kox: marzenie
Marcin6 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Spokojnie, za 4 miesiące Wam przejdzie
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 koło 17 potrzebuje ale dzięki Panowie za chęci
ucho.77 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- ucho jak robota nie zasypałocię jeszcze, webasto grzeje:kox: marzenie Taaaa... Grzeje i ti jak:wink: A sniegu jeszcze jak na lekarsrwo:grin: Grześ dla ciebie będę wiedzial co i jak jutro bo kumpel byl w trasie:wink:
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Polecacie jakąś myjnie ręczna w centrum Katowic? Żeby mi też po myciu zabezpieczyli lakier na zimę?
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Polecacie jakąś myjnie ręczna w centrum Katowic? Żeby mi też po myciu zabezpieczyli lakier na zimę? Żeby był sens zabezpieczenia lakieru np. woskiem syntetycznym to lakier musi być odpowiednio przygotowany. Podjedź do mrcleaner.pl na pewno Ci pomogą.
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Żeby był sens zabezpieczenia lakieru np. woskiem syntetycznym to lakier musi być odpowiednio przygotowany. Podjedź do mrcleaner.pl na pewno Ci pomogą. Wiesz co wolę aby na pierwszą zimę mi to ktoś zrobił, jest już za pasem a ja fizycznie się nie wyrobię się teraz aby to zrobić
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Żeby był sens zabezpieczenia lakieru np. woskiem syntetycznym to lakier musi być odpowiednio przygotowany. Podjedź do mrcleaner.pl na pewno Ci pomogą. Wiesz co wolę aby na pierwszą zimę mi to ktoś zrobił, jest już za pasem a ja fizycznie się nie wyrobię się teraz aby to zrobić Dlatego podjedź do nich i zapytaj, na pewno coś Ci zaproponują
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Kurczę jakoś pierwsze rzuciło mi się w oczy, że to sklep wysyłkowy - dzięki, podjadę tam jeszcze dziś
Cuber Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie , mam pytanie czy ktoś miał by chwilę wolną by oglądnąć to audi ? => Audi A4 12500.00 PLN. - otoMoto.pl Poprostu czy to ulep czy sie nadaje do czegoś i co było w nim lakierowane
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie , mam pytanie czy ktoś miał by chwilę wolną by oglądnąć to audi ? => Audi A4 12500.00 PLN. - otoMoto.plPoprostu czy to ulep czy sie nadaje do czegoś i co było w nim lakierowane zagadaj do addassko jest z Siemianowic ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- kiedyś oglądałem u nich inną furkę i była całkiem wporzo tyle mogę się wypowiedzieć o tym komisie
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Dzwoniłem MRC Detailing Katowice ť ekskluzywna kosmetyka samochodowa 1. umycie samochodu + zrobienie woskiem = 300/350 zł 2. umycie samochodu + zrobienie krawcowe = 600 zł 3. umycie samochodu + zrobienie ceramiką = 1100 zł Powiedźcie mi - bo ja w życiu nie robiłem czegoś takiego (wszem i wobec, to mój pierwszy samochód na własność) to są normalne ceny? Potem jak takim woskiem zrobię to normalnie mogę jechać na myjkę, czy już po ptokach i znowu muszę jechać na takie coś?
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Dzwoniłem MRC Detailing Katowice ť ekskluzywna kosmetyka samochodowa 1. umycie samochodu + zrobienie woskiem = 300/350 zł 2. umycie samochodu + zrobienie krawcowe = 600 zł 3. umycie samochodu + zrobienie ceramiką = 1100 zł Powiedźcie mi - bo ja w życiu nie robiłem czegoś takiego (wszem i wobec, to mój pierwszy samochód na własność) to są normalne ceny? Potem jak takim woskiem zrobię to normalnie mogę jechać na myjkę, czy już po ptokach i znowu muszę jechać na takie coś? Możesz jechać na bez-dotyk i spłukiwać, bo jak użyjesz mycie + chemia to zmyjesz ten wosk. Dobra cena na ceramikę
Rekomendowane odpowiedzi