stanley Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kurde spot widze udany a ja tematu nie poczytałem bo grałem... Kur... Szkoda bo mogłem.wpaść... Naciapane z Z2 Się kiedyś z ręką w nocniku obudzisz :]
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kurde spot widze udany a ja tematu nie poczytałem bo grałem... Kur... Szkoda bo mogłem.wpaść... Naciapane z Z2 Się kiedyś z ręką w nocniku obudzisz :] A koleś z bloku obok bedzie na kawie u jego Kobity ro***erdala mnie podejście mechaników... Przy najbliższej okazji wypijemy za gamoni Ja tez mam pewne doświadczenia przez ostatnie 2 miesiące . Dramat .
pajda Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Prześlij mi ta twoja ofertę na chorwacje na wakacje
Onyks Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 ro***erdala mnie podejście mechaników... małe podsumowanie roku: jeździłem na wymianę oleju, wtrysków itp ogólnie 4 wizyty zaliczyłem w tym roku ( wszystkie na przełomie września/listopada) zawsze mówiłem, że cieknie olej ale nie wiem skąd + wywala kontrolkę oleju po dłuższej trasie wpadając do miasta ( mniejsze obciążenie/obroty) i żeby przy okazji naprawy to sprawdzili - żaden tego nie zrobił czyli wychodzi na to że trzeba powiedzieć wprost - Panie cieknie i świeci olej zrób to ! finał taki, że zawiozłem do Turbo Expert w Kato i to zrobią, przy okazji znów wymiana oleju w skrzyni i kilka pierdółek czyli pewnie zaś 3k B6 zostaje już ostatecznie na dożywocie - Sara dostanie na 18 jeszcze dwa dni ale już dziś postanowiłem złamać zasadę - myk kielonek na bogato koniaczek 200gr Bo jeździsz po jakichś partaczach zamiast do forumowego Hornetha. Nie takie rzeczy załatwia od reki
Miszka82 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 ro***erdala mnie podejście mechaników... małe podsumowanie roku: jeździłem na wymianę oleju, wtrysków itp ogólnie 4 wizyty zaliczyłem w tym roku ( wszystkie na przełomie września/listopada) zawsze mówiłem, że cieknie olej ale nie wiem skąd + wywala kontrolkę oleju po dłuższej trasie wpadając do miasta ( mniejsze obciążenie/obroty) i żeby przy okazji naprawy to sprawdzili - żaden tego nie zrobił czyli wychodzi na to że trzeba powiedzieć wprost - Panie cieknie i świeci olej zrób to ! finał taki, że zawiozłem do Turbo Expert w Kato i to zrobią, przy okazji znów wymiana oleju w skrzyni i kilka pierdółek czyli pewnie zaś 3k B6 zostaje już ostatecznie na dożywocie - Sara dostanie na 18 jeszcze dwa dni ale już dziś postanowiłem złamać zasadę - myk kielonek na bogato koniaczek 200gr Bo jeździsz po jakichś partaczach zamiast do forumowego Hornetha. Nie takie rzeczy załatwia od reki i tu się kolego mylisz, akurat byłem swojego czasu u Hornetha i w dwóch przypadkach nie pomógło 1. stukało coś z przodu zostały wymienione (wg mnie niepotrzebnie) dwa wahacze i stukało dalej - późniejsza diagnoza przekładnia kierownicza - błąd winny był amortyzator 2. świeciła się kontrolka ciśnienia oleju - diagnoza w sumie nie pamiętam ale usterka nie została usunięta podsumowując zawiozłem auto na 3 rzeczy (wymieniałem jeszcze napinacz bo stukał i został wymieniony - tu nie mam zastrzeżeń) a została zrobiona 1 oczywiście Horneth nie jest to nic osobistego , w moim przekonaniu zawiozłem auto i wróciłem z tymi samymi usterkami więc pojechałem gdzie indziej i tyle, nie mam pretensji ale kolega Onyks wywołał do tablicy to się wypowiedziałem
Onyks Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nikt nie jest alfą i omegą, każdy może mieć słabszy dzień Ja osobiście jak juz pisałem w innym temacie żałuję, że tak późno trafiłem do Krzycha. Jeżdżę do niego z najróżniejszymi problemami ( mowa oczywiście o motoryzacji ) i póki co nie zdazylo się by postawił błędna diagnozę.
afroo. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Pajda - Mediaexpert Galeria Manhattan na Piotrach.
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja uważam że szkoda kasy na ten pro skoro Pajda i tak głownie szpila w fife,...
walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Pani zapisywać się na bukowine Naciapane z GT-N7105 Edytowane 29 Grudnia 2016 przez walada1987
Rekomendowane odpowiedzi