Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz i ucz sie

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krolu ja bym ten telefon rozjechal na twoim miejscu, jego szybkosc dzialania zabija :decayed:

no coś ty !!! poza tym na symbianie mogę mieć wszystko co chce :) nawet skype'a a to mi jest b. potrzebne... [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:14_________________________________________________

Masz i ucz sie

heheh a jest jak wyciągnąć turbo z aff-a :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

:hi:

sie ma ziomki

krolu bedziesz miał dla mnie jutro tą płytkę na spocie ostatnio jeszałem na tej do poznania nawet nawet dojechałem ale wolałbym żeby po polsku gadali w końcu tu POLSKA :evil: :evil: :evil:

ps: Mam nowe fele jutro na nich przyjadę :good:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:35_________________________________________________mam do sprzedania 16" z goodyear-ami z 2007 nie znacie może kogoś kto by reflektował 5x112 et 42 205/55/16 klasyczny model do b7 więcej info na pw

pozdro

Opublikowano

Na jutro jakiś wuszt mam wziąść??? :naughty:

Ewentualnie co oprócz wusztu[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 22:09_________________________________________________maxito wrzuc no jakieś foty twoich starych kółek

Opublikowano

Krolu ja bym ten telefon rozjechal na twoim miejscu, jego szybkosc dzialania zabija :decayed:

no coś ty !!! poza tym na symbianie mogę mieć wszystko co chce :) nawet skype'a a to mi jest b. potrzebne... [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:14_________________________________________________

Masz i ucz sie

heheh a jest jak wyciągnąć turbo z aff-a :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Krolu na necie jest zapewne wszystko, trzeba tylko poszukac. A co zmieniasz turbo ? Wiesz grill z S4 zobowiazuje :>

Opublikowano

Masz i ucz sie

Krolu na necie jest zapewne wszystko, trzeba tylko poszukac. A co zmieniasz turbo ? Wiesz grill z S4 zobowiazuje :>

Na razie nie mam kasy i muszę troche przyoszczędzić... zobaczymy moze mi HDI zasponsoruje :tongue4:

@Max: będę miec 2 rózne wersje :good:

Opublikowano

widze ze spamerzy wspomagaja wątek katowicki, przynajmniej jak wrocilem do domu to jest co czytac :polew:

patrzcie co widzialem na urlopie :D

gx1N68g9.jpg

Opublikowano

widze ze spamerzy wspomagaja wątek katowicki, przynajmniej jak wrocilem do domu to jest co czytac :polew:

gx1N68g9.jpg

Co to za jakis arabski bajer :polew: pewnie zlozyli z dwoch aut.

Opublikowano

gx1N68g9.jpg

pierwszy raz go zobaczylem po kilku drinach i pomyslalem ze jakies male to 607... :kox:

Opublikowano

gx1N68g9.jpg

pierwszy raz go zobaczylem po kilku drinach i pomyslalem ze jakies male to 607... :kox:

Nie którzy producenci tak robią... np. fiat palio - w Polsce był tylko palio weekend obrzydliwy kombiak, a np w brazyli fiat palio wychodził jako 3 i 5 hatchback...

po prostu 207 sedna np zamiast czegoś tam ... :gwizdanie:

I jaka fajna pani to coś prowadzi :)

Opublikowano

gx1N68g9.jpg

I jaka fajna pani to coś prowadzi :)

bylem z nia na kawie pozniej

Opublikowano
  • Autor

siema panowie, no miał być dziś grill , także biercie co chcecie na grilla, ja poszukam, bo gdzieś w domu miałem takiego mini grila to będzie myśle ok. ja spadam , do zoba na spocie :hi:

Opublikowano

Ja dziś znowu w pracy :kwasny: ale może podjadę około 21ej? :evil:

Opublikowano

a ja juz nic nie wiem, chyba mnie dzis nie bedzie a jesli sie uda to na chwilke, PATOLOGIA,

chyba podjade na spota w czwartek heheheh

Opublikowano

a ja juz nic nie wiem, chyba mnie dzis nie bedzie a jesli sie uda to na chwilke, PATOLOGIA,

chyba podjade na spota w czwartek heheheh

Ja bede w czwartek po 22 :P

Opublikowano

Ja tez dzis podjade tylko na chwile bo niestety ide na noc do pracy :confused4:

Opublikowano

Grill dzis?? nie bardzo rozumie, pod GO SPORTem? :mysli:

Opublikowano
Grill dzis?? nie bardzo rozumie, pod GO SPORTem?

Nie jedziemy z pod go sportu na doline 3 stawow

Opublikowano

no i tak jak myslalem ze nie dojade, niedawno skonczylem z klockami i tarczami, kolosprzedal mi tarcze kloci ale nie pomyslal ze trzeba wymieniec rowniez lozyska i ogolnie zapodac zestaw naprawczy do zaciskow, bo to wszystko pozapiekane :kox:

powracajac do tematu z przed kilku spotow wczesniej stwierdzam fakt, naprawy w Audi rozpoczynaja sie od 600zl...heh moze i nie bylo by to duzo ale raz na 2 tyg po 600 to patos..., jestem poklocony z moja A4 :foch:

Opublikowano

dlatego co daje rady to staram sie zrobić sam ;) nawyk jeszcze z czasów poloneza :cool1:

ja dalej remontuje mieszkanie kumpeli i nie ma czasu zajrzeć w auto :( panele pod głośniki już 3 tygodnie woże w bagażniku, razem ze zjaranym wzmacniaczem. Pozytywny jest fakt że szyber sam mi sie naprawił więc przynajmniej to odpada z listy rzeczy do zrobienia.

Co do spotu to może za tydzień uda mi sie wyrobić w końcu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.