Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opijaja wygrana Adamka

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siemka, prawie cały weekend mnie nie było na forum, głównie przez to że mam w domu liveboxa z wifi i mi w pokoju który jest oddalony o jakieś 10metrów od tego liveboxa nie łapie net na lapatopie...

oczywiście nadrobiłem zaległości w czytaniu i zapgrejdowałem pierwszy post , żeby sie potem maxito nie wykręcał :polew:

ja oglądałem ostrza chwały na TVN , przynajmniej więcej emocji i nie było pewności kto wygra :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
ja oglądałem ostrza chwały na TVN

to dokladnie tak jak ja :>

Opublikowano

e tam S4 :tongue4:

:kox: :gwizdanie:

Opublikowano

mam problem z odpaleniem auta ;( ;( łapie dopiero za drugim czasem trzecim razem po tym jak długo stoi. Jak już odpali i przejedzie pare metrów to jest OK i nie ma żadnych problemów z zapłonem - długo sie cieszyłem bezproblemową jazdą całe 3 miesiące KUR.A :angry:

Opublikowano

mam problem z odpaleniem auta ;( ;( łapie dopiero za drugim czasem trzecim razem po tym jak długo stoi. Jak już odpali i przejedzie pare metrów to jest OK i nie ma żadnych problemów z zapłonem - długo sie cieszyłem bezproblemową jazdą całe 3 miesiące KUR.A :angry:

Moze to być jakaś bzdura nie martw się sprawdź świece... przede wszystkim ...

Opublikowano

no zaczne od świec - najchętniej już wsadziłbym nowe ale o tej godzinie dziś to ich już nigdzie nie dostane.

czy na desce powinna zaświecać się kontrolka grznia świec? bo już nie jestem pewien czy ją widziałem czy nie :mysli:

Opublikowano

no zaczne od świec - najchętniej już wsadziłbym nowe ale o tej godzinie dziś to ich już nigdzie nie dostane.

czy na desce powinna zaświecać się kontrolka grznia świec? bo już nie jestem pewien czy ją widziałem czy nie :mysli:

tak zaświeca się zawsze... nawet jak jest powyżej 4 stopni... Ja mam na pewno 1 świece spalona i myślę tez czy nie wymieniać całego kompletu, senior ma zdobyć numer do jakieś niby hurtowni jak cios dam ci znac...

Opublikowano

Kanar jaką masz wartość kąta wtrysku statycznego w Basic settings??

Opublikowano

To żeś mi zagadke zadał.. :mysli: podepne jutro kompa i chyba zobacze - z naciskiem na chyba :embarrassed: bo obsługa VAGa póki co kończy się na funkcji auto scan

Opublikowano

To żeś mi zagadke zadał.. :mysli: podepne jutro kompa i chyba zobacze - z naciskiem na chyba :embarrassed: bo obsługa VAGa póki co kończy się na funkcji auto scan

:polew: widzisz Kanar są tacy co mają wiedzę i potrafią coś wnoszącego do sprawy skrobnąć, za co szacunek

a my przeciętni spamerzy to wiesz...daleko daleko zaaaaaaa

Opublikowano

Jezeli nie miales problemow z odpalaniem jak bylo cieplo to na 100% swiece, a statyczny kat wyprzedzenia wtrysku moze byc rowniez do wyregulowania, ale zacznij od swiec.

Opublikowano

:polew: widzisz Kanar są tacy co mają wiedzę i potrafią coś wnoszącego do sprawy skrobnąć, za co szacunek

a my przeciętni spamerzy to wiesz...daleko daleko zaaaaaaa

hahah taaaaa czuję się taki malutki teraz..

Jutro jak sie dokulam jakoś do Zabrza to może uda mi się je zmienić w godzinach pracy :)

a jak wrócę to sie doszkole i sprawdze ten kąt..

Opublikowano

teslic Witamy :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: od razu sensowna porada : :)

Opublikowano

teslic Witamy :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: od razu sensowna porada : :)

nooo Krolu ma racje, ja w takim przypadku myślałbym,że trzeba umyć auto, a nie jakiś tam kąt :polew:[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 22:14_________________________________________________ :hi: z rana

Opublikowano
  • Autor
:bry:
Opublikowano

Opublikowano

Miszka ty tak spamujesz, że już Keżora dogoniłeś... :gwizdanie:

Opublikowano

taaaaa wzorowe nabijanie postów ;):hi: Hejo Wszystkim

Opublikowano
  • Autor

Miszka ty tak spamujesz, że już Keżora dogoniłeś... :gwizdanie:

mało powiedziane dogonił, 12 postów więcej ma spamer jeden :rtfm:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.