Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 wieczór employer of the year [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:28_________________________________________________ a jaka ma być pogoda we wtorek wieczorem ? bo może już nie ma sie co chować pod dach ? 18 w ciągu dnia ale wieczorem ma ostatni raz poniżej zera być
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a jaka ma być pogoda we wtorek wieczorem ? bo może już nie ma sie co chować pod dach ? Ma być pogodnie i ok 12st ale wieczzorem już pizga trochę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 idę się napić :gwizdanie: ja mam jeszcze 3 żuberki gdybyś chciał :gwizdanie: wieczór siemka, weź się wkońcu do roboty
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek im bliżej ziemi tym lepiej nielubię wysokości
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek w ten wtorek to Ty się przebadaj na łeb :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek tez tak myślałem , ale dużo ludzi przyjeżdża w ciemno , dlatego dobrze napisać takie info dwa tygodnie wcześniej jak mi sie będzie chciało to postaram sie do wszystkich ze śląska znowu rozesłać PW że spotujemy sie od Kwietnia po Go- sportem
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek w ten wtorek to Ty się przebadaj na łeb :gwizdanie: w łeb to Cię mogę jebnąć nawet dziś
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek w ten wtorek to Ty się przebadaj na łeb :gwizdanie: w łeb to Cię mogę jebnąć nawet dziś czekam a żona Ci pozwoli wyjść z domu? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 wieczór dobry... dzięki za namiar na gościa który poleruje fele Ło curva! Zapomniałem! Trzeba było mnie atakować na komórkę bo ciężkie miałem ostatnie dni...
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek w ten wtorek to Ty się przebadaj na łeb :gwizdanie: w łeb to Cię mogę jebnąć nawet dziś czekam a żona Ci pozwoli wyjść z domu? :gwizdanie: A Tobie rodzice pozwalają?
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 padłem jak to zobaczyłem Keżor musisz to mieć na płycie
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek w ten wtorek to Ty się przebadaj na łeb :gwizdanie: w łeb to Cię mogę jebnąć nawet dziś czekam a żona Ci pozwoli wyjść z domu? :gwizdanie: A Tobie rodzice pozwalają?
stanley Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 piwo się skończyło, w barku nie ma niczego na co miałbym smaka, a do żabki 300m w lini prostej robię herbatę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 piwo się skończyło, w barku nie ma niczego na co miałbym smaka, a do żabki 300m w lini prostej robię herbatę :gwizdanie: czyli będzie ostroo
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 piwo się skończyło, w barku nie ma niczego na co miałbym smaka, a do żabki 300m w lini prostej robię herbatę :gwizdanie: żabka do 23 czynna nie poddawaj się
stanley Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 piwo się skończyło, w barku nie ma niczego na co miałbym smaka, a do żabki 300m w lini prostej robię herbatę :gwizdanie: czyli będzie ostroo true [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:41_________________________________________________ piwo się skończyło, w barku nie ma niczego na co miałbym smaka, a do żabki 300m w lini prostej robię herbatę :gwizdanie: żabka do 23 czynna nie poddawaj się daleko, szkoda masy i energii
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 padłem jak to zobaczyłem Keżor musisz to mieć na płycie dobre , ale to w tiwi leci
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 12 czy 18 jeden h*j, spotujemy na powierzchni, kędzior ma pewnie dosyć podziemi [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ to może od kwietnia zrobimy już Go-sport ? co Wy na to ? a w razie niepogody podziemny jestem za nawet wcześniej jak już cieplej będzie, nawet choćby w ten wtorek w ten wtorek to Ty się przebadaj na łeb :gwizdanie: w łeb to Cię mogę jebnąć nawet dziś czekam a żona Ci pozwoli wyjść z domu? :gwizdanie: A Tobie rodzice pozwalają? a Ty co się tu przypałętałeś przybłędo Jastrzębska...
Rekomendowane odpowiedzi