OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 oj OKO motasz się coś, to masz porezane czy nie ? bo sam już nie wiem moje rezanie przy samochodach skończyło się gdy pozbyłem się mojego wyje...go w kosmos 126p z olbrzymim głośnikiem basowym w tylniej półce i dziurawą rurą żeby brzmiał bardziej rasowo Miszka nie jest to żadną tajemnicą objadę Was wszystkich leszcze
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 panowie krolu stoji pod moim blokiem moze cos mu zrobie wyrwij mu grill odkupię go siema Kędzior co tam słychać po ziemią? dobry humor to pewnie dniówka lajtowa dzisiaj miałem niebezpieczną trochę dniówkę bo strzelaliśmy i ustawialiśmy pierwsza sekcje na gotowo więc się trochę węgiel walił :gwizdanie: ale jakoś humorek mam :>
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 juz 3 dni woże fele w bagażniku i czuję do nich sentyment :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:17_________________________________________________Oko ile cali mają twoje fele ? :gwizdanie: :polew: nie no, dżołk [/quote Maine fele mają 16''( a czytając po czesku 91")
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 oj OKO motasz się coś, to masz porezane czy nie ? bo sam już nie wiem moje rezanie przy samochodach skończyło się gdy pozbyłem się mojego wyje...go w kosmos 126p z olbrzymim głośnikiem basowym w tylniej półce i dziurawą rurą żeby brzmiał bardziej rasowo Miszka nie jest to żadną tajemnicą objadę Was wszystkich leszcze masakra
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 w ogóle co tu dzisiaj taki tłok?? wiosna się zaczeła to i się prawie wszyscy na forum zebrali
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać!
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 w ogóle co tu dzisiaj taki tłok?? wiosna się zaczeła to i się prawie wszyscy na forum zebrali kable od neta poodmarzały
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 na lakierze wyryje za moje LOGI K...a :polew: :polew: dobre muhehehe Miszka nie jest to żadną tajemnicą objadę Was wszystkich leszcze niewiem co bierzesz ale odstaw to :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać! przecież nie jestem nowy :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 właśnie na spacer byście poszli, bo znowu jest natłok postów
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 siema razacze jak z koziej d*py trąba jak wam sie nie dupi auto raz na dwa tygodnie to znaczy że nie macie nic porezane dobra ide swoje do kupy poskładać a w ogóle ja też może pojade na letnich na zlot tylko nie wiem na których k**wa ... 8 odpowiedzi :gwizdanie: k**wa ... 1 odpowiedz
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać! a ty uzupełnij w końcu swój profil : wpisz imię i prawdziwy wiek nie wstydź się że masz ponad 35 lat :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 właśnie na spacer byście poszli, bo znowu jest natłok postów wykasujemy Twoje i wyjdzie z tego normalna gadka
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać! a ty uzupełnij w końcu swój profil : wpisz imię i prawdziwy wiek nie wstydź się że masz ponad 35 lat :polew: :polew: :polew: ale se grabisz...!!!
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 siema razacze jak z koziej d*py trąba jak wam sie nie dupi auto raz na dwa tygodnie to znaczy że nie macie nic porezane dobra ide swoje do kupy poskładać a w ogóle ja też może pojade na letnich na zlot tylko nie wiem na których ku***a ... 8 odpowiedzi :gwizdanie: ku***a ... 1 odpowiedz keżor może podjadę jutro przed spotem ? mam 90 zł
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 siema razacze jak z koziej d*py trąba jak wam sie nie dupi auto raz na dwa tygodnie to znaczy że nie macie nic porezane dobra ide swoje do kupy poskładać a w ogóle ja też może pojade na letnich na zlot tylko nie wiem na których ku***a ... 8 odpowiedzi :gwizdanie: ku***a ... 1 odpowiedz prosiaki :good:
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać! a ty uzupełnij w końcu swój profil : wpisz imię i prawdziwy wiek nie wstydź się że masz ponad 35 lat :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Miszka nie jest to żadną tajemnicą objadę Was wszystkich leszcze niewiem co bierzesz ale odstaw to :gwizdanie: Właśnie jeszcze dziś nie zażywałem ziela bogów, ale czas to zaraz zmienic
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać! a ty uzupełnij w końcu swój profil : wpisz imię i prawdziwy wiek nie wstydź się że masz ponad 35 lat :polew: :polew: :polew: ale se grabisz...!!! w końcu jest grabarzem
Rekomendowane odpowiedzi