Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje a jakie masz ? nom ja mam spore z 20mm albo 25mm :gwizdanie: tak mnie się wydaję ale niemierzyłem dokładnie to weź je i zapraszam do mnie to może dziś spot u keżora każdy tam ma coś do załatwienia to i mi znowu rzeczy poginą wola was zapraszać pojedyńczo i patrzeć na ręce kiedyś mi zginął odkurzacz po takim spocie niby znalazł sie za kilka tygodni , ale nismak pozostał :polew: :polew: a tak poważnie , to zapraszam , ja siedze w domu i rezam może ktoś włączył usłyszał, że świszczy i zajebał jako turbo
Maxito Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Adrenalina chcesz sprawdzić moją datę przydatności kto by się padliny chwycił :polew: :wink4: toś stary pojechał dzis bez obiadu jesteś :polew: :polew:
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 k**wa , jest tyle za***istych teledysków , że musze sobie jakieć LCD w aucie wyrezać no przecież na tą panne z tego teledysku co Kędzior wrzuciłeś nie moge sie napatrzeć , normalnie chyba sie zakochałem (ta w złotym staniku) a jak sie rusza
krolu Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Piter jak ty tam mieszkasz - jak ja od 4 lat tam jeżdżę (od 2 furą) i nigdy tego twojego padła na zauważyłem Ja zaraz też śmigam zmienić na letnie :kwasny: raz ze łyse, dwa 15' trzy A co do logów to koledzy mają rację :gwizdanie: ale w sumie może się felg dorobię :mysli: ceny 1/2 tego co w ASO a wiedzie porównywalna jak nie większa
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Piter jak ty tam mieszkasz - jak ja od 4 lat tam jeżdżę (od 2 furą) i nigdy tego twojego padła na zauważyłem Ja zaraz też śmigam zmienić na letnie :kwasny: raz ze łyse, dwa 15' trzy A co do logów to koledzy mają rację :gwizdanie: ale w sumie może się felg dorobię :mysli: ceny 1/2 tego co w ASO a wiedzie porównywalna jak nie większa skromny
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Krolu , jak jedziesz na zlota swoim , to może Ci pożycze moje 17" letnie ?
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Krolu , jak jedziesz na zlota swoim , to może Ci pożycze moje 17" letnie ? nie ruszy :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 mnie jutro ziomale na spocie nie bedzie niestey cisne do w-wy ;( ;( ;( ;( na jakieś delegacje czy jak się to tam nazywa wiadomo jak jedziemy wkońcu czy cisza i każdy jedzie jak chce
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ok 120km jakieś 1,5godz max jazdy w jedną stronę :gwizdanie: przy natężonym ruchu ku***a , jest tyle za***istych teledysków , że musze sobie jakieć LCD w aucie wyrezać no przecież na tą panne z tego teledysku co Kędzior wrzuciłeś nie moge sie napatrzeć , normalnie chyba sie zakochałem (ta w złotym staniku) a jak sie rusza ta w złotym jest moja więc poszukaj sobie innej :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Krolu , jak jedziesz na zlota swoim , to może Ci pożycze moje 17" letnie ? nie ruszy :gwizdanie: zapniemy go na linke do mnie
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 mnie jutro ziomale na spocie nie bedzie niestey cisne do w-wy ;( ;( ;( ;( na jakieś delegacje czy jak się to tam nazywa wiadomo jak jedziemy wkońcu czy cisza i każdy jedzie jak chce juhuuuuu ale będzie super spot :polew: żart oczywiście ja jade auto stopem
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Krolu , jak jedziesz na zlota swoim , to może Ci pożycze moje 17" letnie ? nie ruszy :gwizdanie: zapniemy go na linke do mnie a Ty się nie chwal
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 ok 120km jakieś 1,5godz max jazdy w jedną stronę :gwizdanie: przy natężonym ruchu ku***a , jest tyle za***istych teledysków , że musze sobie jakieć LCD w aucie wyrezać no przecież na tą panne z tego teledysku co Kędzior wrzuciłeś nie moge sie napatrzeć , normalnie chyba sie zakochałem (ta w złotym staniku) a jak sie rusza ta w złotym jest moja więc poszukaj sobie innej :gwizdanie: aż tak mi sie nie chce Cisnąć , zwłaszcza , że nie wiesz jakie szerokie te dystanse są :gwizdanie: a co do tej w złotym , to kurde , doje banadu pawchu j
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a Ty się nie chwal Miszka jak byś chciał to mam silnik 1.8T mogę ci go naprawdę tanio puścić
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Krolu , jak jedziesz na zlota swoim , to może Ci pożycze moje 17" letnie ? nie ruszy :gwizdanie: zapniemy go na linke do mnie a Ty się nie chwal sie gra sie ma
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a Ty się nie chwal Miszka jak byś chciał to mam silnik 1.8T mogę ci go naprawdę tanio puścić wi fil kostet ?
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a Ty się nie chwal Miszka jak byś chciał to mam silnik 1.8T mogę ci go naprawdę tanio puścić w tym wypadku dużo zależy od kierowcy
Maxito Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 mnie jutro ziomale na spocie nie bedzie niestey cisne do w-wy ;( ;( ;( ;( na jakieś delegacje czy jak się to tam nazywa wiadomo jak jedziemy wkońcu czy cisza i każdy jedzie jak chce juhuuuuu ale będzie super spot :polew: żart oczywiście ja jade auto stopem :shocked: :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a Ty się nie chwal Miszka jak byś chciał to mam silnik 1.8T mogę ci go naprawdę tanio puścić w tym wypadku dużo zależy od kierowcy hmmm Stanley....bum
Rekomendowane odpowiedzi