Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy :polew: tyś jest udany :polew: czekaj niech no cię tylko na spocie niebędzie hehe :polew: będę na każdym chyba, że zrobicie dodatkowego spota
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy :polew: tyś jest udany :polew: czekaj niech no cię tylko na spocie niebędzie hehe :polew: będę na każdym chyba, że zrobicie dodatkowego spota hehe piątek, sobota, niedziela :gwizdanie:
keżor Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy dzięki za pocieszenie
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy :polew: tyś jest udany :polew: czekaj niech no cię tylko na spocie niebędzie hehe :polew: będę na każdym chyba, że zrobicie dodatkowego spota hehe piątek, sobota, niedziela :gwizdanie: będziecie nastukani więc zapomnicie ale zadzwonię Ci przypomnieć
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 będziecie nastukani więc zapomnicie ale zadzwonię Ci przypomnieć jak bym dzwonił do ciebie a będę pijany rozłącz się żebym niestracił całej kart :polew:
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja cisnę po moją bo już dojeżdża do Tychów :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja cisnę po moją bo już dojeżdża do Tychów :gwizdanie: papeć :polew:
A-rek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy dzięki za pocieszenie no to ja cie jeszcze pociesze i ci powiem, ze u mnie rozciekla sie maglownica robil to juz ktos z was :?: nie wiecie gdzie dobrze i tanio regeneruja :?: jest z tym duzo roboty samemu aby ja wyciagnac :?:
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy dzięki za pocieszenie no to ja cie jeszcze pociesze i ci powiem, ze u mnie rozciekla sie maglownica robil to juz ktos z was :?: nie wiecie gdzie dobrze i tanio regeneruja :?: jest z tym duzo roboty samemu aby ja wyciagnac :?: na technicznym może tutaj takich tematów nie poruszamy [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 17:55_________________________________________________ wróciłem :evil: to dobrze bo jest wątek do założenia...chłopki wczoraj rozmawiali ale chyba się bali bez Twojej wiedzy go zakładać,. a temat wątku brzmi: "Co bierzemy do jedzenia na drogę do Bukowiny" opcje musisz wymyślić sam :drool:
A-rek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 na technicznym może tutaj takich tematów nie poruszamy oki
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 na technicznym może tutaj takich tematów nie poruszamy oki żeby nie było, po prostu myślę, że tam szybciej znajdziesz odpowiedź
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Wyrezaliśmy z Kanarem centralkę u mnie i śmiga aż miło A i wreszcie doszły kierunki boczne
Kanar Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Wyrezaliśmy z Kanarem centralkę u mnie i śmiga aż miło A i wreszcie doszły kierunki boczne i wyciągneliśmy 2 inne a teraz ide po BRO bo już dawno nie słyszałem PSSSSS
Pucek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Wyrezaliśmy z Kanarem centralkę u mnie i śmiga aż miło A i wreszcie doszły kierunki boczne pokaz jaka to centralka
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Wyrezaliśmy z Kanarem centralkę u mnie i śmiga aż miło A i wreszcie doszły kierunki boczne i wyciągneliśmy 2 inne a teraz ide po BRO bo już dawno nie słyszałem PSSSSS 1 mój poprzedni i 1 jakiś który był Wyrezaliśmy z Kanarem centralkę u mnie i śmiga aż miło A i wreszcie doszły kierunki boczne pokaz jaka to centralka
Pucek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Rafał, no zakładałeś przecież sterowanie centralnym zamkiem, na pilota :gwizdanie: co nie ?
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 No zakładałem i co mam pokazać niby :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi