diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 zadzwoniłem do szefa tej wulkanizacji w Sosnowcu i pytam go czy jest możliwość zamiany opon( ja daje moje z profilem 50, a on mi z profilem 45) No i dialog: Szef. Jest taka możliowość o ile pana opony są w bdb stanie JA. Są w bdb stanie. A ile musiałbym dopłacić za taką wymianę? Szef. Musiałbym Pana opony zobaczeć, ale myślę,że dopłata w granicach 100zł/szt JA. A ja się dodzwoniłem do wulkanizacji, czy do Izraela i rozmawiam z jakimś żydem ? Chciałem jeszcze dodać: a ciulnąć cie w pysk ? :polew: :polew: :polew:
czester Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pijusy Czester, fotki pierwsza klasa sparta bardzo fotogeniczna kurde diman, dobrze że akurat masz łapki w górze bo ... :gwizdanie: Skoro ty nie protestujesz, a sie zarzekalas ze nogi z du... powyrywasz jak twoje zdjecia trafia na forum, to wrzucam foty na ogolny
Adrenalina Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie:
czester Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie: co ja mam zalatwiac przeciez grzeczny bylem :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie: co ja mam zalatwiac przeciez grzeczny bylem :gwizdanie: ale ja nie byłam, więc ktoś musi za to beknąć...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie: co ja mam zalatwiac przeciez grzeczny bylem :gwizdanie: ale ja nie byłam, więc ktoś musi za to beknąć... no dobra ale caly czas sie zastanawiam co ja z tym wspolnego mam :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie: co ja mam zalatwiac przeciez grzeczny bylem :gwizdanie: ale ja nie byłam, więc ktoś musi za to beknąć... weź się do roboty, a Dimana zostaw w spokoju ( myśmy razem wódkę pili ) wszystko jest dogadane
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 caly czas ciężko pracuje zadzwonić do grubego i sie zapytac ?
Adrenalina Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 caly czas ciężko pracuje zadzwonić do grubego i sie zapytac ? dawaj, zobaczymy czy się przebijesz przez jego sekretarkę
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie: co ja mam zalatwiac przeciez grzeczny bylem :gwizdanie: ale ja nie byłam, więc ktoś musi za to beknąć... weź się do roboty, a Dimana zostaw w spokoju ( myśmy razem wódkę pili ) wszystko jest dogadane stan wez jej wyjasnij ze czlowiek musi sie kiedys napic w meskim gronie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 powiedzmy że te akurat przeszły autoryzacje a reszte to juz stan z dimanem załatwi :gwizdanie: co ja mam zalatwiac przeciez grzeczny bylem :gwizdanie: ale ja nie byłam, więc ktoś musi za to beknąć... weź się do roboty, a Dimana zostaw w spokoju ( myśmy razem wódkę pili ) wszystko jest dogadane stan wez jej wyjasnij ze czlowiek musi sie kiedys napic w meskim gronie :gwizdanie: problem w tym, że Ona lubi pić w męskim gronie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siema Stefan [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 11:31_________________________________________________Bulczas szukałeś kiedyś tego : http://allegro.pl/item953310787_lusterko_zewnetrzne_elektr_prawe_audi_a4_94_99.html nie drogo moim zdaniem i w kolorze
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 joł joł biczes! nie jołuj tylko wpadaj we wtorek sie polansować
Maxito Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ziomale, ale mi się nie chce pracować :sick3: masakra jakaś fotki czestera jak zawsze pierwsza klasa Diman ty chyba jego muza byłeś bo nawet ola nie ma tylu ujęć co ty :polew: :polew: kędzior bez komentarza "this is sparta" po polsku :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 sa kabelki jak ktoś chce dzis odebrac osobiście - tel 600 996 743 - ja lecę na pocztę
Rekomendowane odpowiedzi