Kanar Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 z wieczora mam tyle roboty ostatnio że nawet na forum nie mam kiedy wpadać ;( o zrobieniu czegokolwiek przy aucie to nie mam nawet co marzyć.. ale mam nowe pytanie.. czasem jak wyłączam silnik to piszczy z okolicy zegarów tak jakby mi chciał coś powiedzieć - niestety go nie rozumiem jeszcze. Wiecie o co mu chodzi?? i uprzedzam ewentalne pytanie nie chodzi o zapalone światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 z wieczora mam tyle roboty ostatnio że nawet na forum nie mam kiedy wpadać ;( o zrobieniu czegokolwiek przy aucie to nie mam nawet co marzyć.. ale mam nowe pytanie.. czasem jak wyłączam silnik to piszczy z okolicy zegarów tak jakby mi chciał coś powiedzieć - niestety go nie rozumiem jeszcze. Wiecie o co mu chodzi?? i uprzedzam ewentalne pytanie nie chodzi o zapalone światła uszczelka pod głowicą :polew: rury no takie, takie grube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 z wieczora mam tyle roboty ostatnio że nawet na forum nie mam kiedy wpadać ;( o zrobieniu czegokolwiek przy aucie to nie mam nawet co marzyć.. ale mam nowe pytanie.. czasem jak wyłączam silnik to piszczy z okolicy zegarów tak jakby mi chciał coś powiedzieć - niestety go nie rozumiem jeszcze. Wiecie o co mu chodzi?? i uprzedzam ewentalne pytanie nie chodzi o zapalone światła uszczelka pod głowicą :polew: rury no takie, takie grube :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Mi piszczy jak się zapala rezerwa... :gwizdanie: napisz na technicznym tu Ci nikt nie pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Mi piszczy jak się zapala rezerwa... :gwizdanie: napisz na technicznym tu Ci nikt nie pomoże... jak to przecież napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kanar podłącz do Vaga jak piszczy kontrolka to vag na pewno to wie a z nim łatwiej się dogadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 no właśnie dźwięk taki jak przy kontrolce rezerwy, VAG nic nie pokazuje, i dzieje się tak tylko od czasu do czasu.. Nie Miszka to nie uszczelka moja jest OK sprawdzałem przedwczoraj - wyjąłem, wyczyściłem, polepiłem te dziury siliconem NIE MA PRAWA NIC ZŁEGO SIE Z NIĄ DZIAĆ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 witam cytat z Gliwic jednego rzekomo z naszych ziomków " ku**a jaka patologia na tych Katowickich... już tam nie jeżdżę... Idę spać" którz to taki :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 witam cytat z Gliwic jednego rzekomo z naszych ziomków " ku**a jaka patologia na tych Katowickich... już tam nie jeżdżę... Idę spać" którz to taki :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: no właśnie , jaka patologia?? widzisz tu gdzieś Krolu patologie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 witam cytat z Gliwic jednego rzekomo z naszych ziomków " ku**a jaka patologia na tych Katowickich... już tam nie jeżdżę... Idę spać" którz to taki :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: no właśnie , jaka patologia?? widzisz tu gdzieś Krolu patologie?? jaki patos jaki patos, Krolu nie igraj ze śmiercią ps kto ciśnie dzis do tych leszczy na Gliwice ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 wszystkim. DO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 qr** ze mnie się śmieją a sami na katowickich newbie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ps kto ciśnie dzis do tych leszczy na Gliwice ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ps kto ciśnie dzis do tych leszczy na Gliwice ? ? ? O...cześć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ps kto ciśnie dzis do tych leszczy na Gliwice ? ? ? O...cześć :gwizdanie: cześć :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 09:50_________________________________________________narazie nie zamkne Wam wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Miszka ja sobie tak myślę, czy jednak nie przyjdziesz po mnie :tongue4: nie chce mi się tam jechać ale jak mogę mieć szofera to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Miszka ja sobie tak myślę, czy jednak nie przyjdziesz po mnie :tongue4: nie chce mi się tam jechać ale jak mogę mieć szofera to inna sprawa Krolu weź jakiegoś szczyla z katowickich na szofera niech Cię przywiezie do nas przecież łaski Ci nie zrobi Przynajmniej jak będzie Twoim szoferem to nie dostanie :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Miszka ja sobie tak myślę, czy jednak nie przyjdziesz po mnie :tongue4: nie chce mi się tam jechać ale jak mogę mieć szofera to inna sprawa Krolu weź jakiegoś szczyla z katowickich na szofera niech Cię przywiezie do nas przecież łaski Ci nie zrobi Przynajmniej jak będzie Twoim szoferem to nie dostanie :decayed: :decayed: też tak myślę, to Miszka niech Ci będzie możesz mnie zawieźć, być po mnie o 18:00 dostosuj sobie do tego plan dnia .. :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Miszka poszedł z Krolem kratkę będą demontować prawie jak w autoryzowanym serwisie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi