Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 panowie ja wyjeżdżam do rodzinki wrócę może w niedzielę lub poniedziałek więc życzę wszystkim gwiazdki z nieba zdrowych i wesołych świąt ludziska
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 panowie ja wyjeżdżam do rodzinki wrócę może w niedzielę lub poniedziałek więc życzę wszystkim gwiazdki z nieba zdrowych i wesołych świąt ludziska nawzajem HARATACZu
Kanar Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jo jes.. czasem Pany komuś leżą w garażu niepotrzebne końcówki tłumika z TDI?? bo bym przygarnął do pewnego projektu opla bez dachu jak co to walić z ewentualną ceną
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jo jes.. czasem Pany komuś leżą w garażu niepotrzebne końcówki tłumika z TDI?? bo bym przygarnął do pewnego projektu opla bez dachu jak co to walić z ewentualną ceną Jak poczekasz to ja będę miał swoje bo będę wsadzał jakieś inne do mojegoW ogóle to witam po spocie było mega śmiesznie i zdjęcia oglądane przez jakąś godzine :gwizdanie: Keżor dzięki za poprawę mojego audio narazie wszystko było ok
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzieki panowie za odwiedziny czyt. (rafal i keżor)
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzieki panowie za odwiedziny czyt. (rafal i keżor) Rozumie że Krolu to gliwicka menda
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzieki panowie za odwiedziny czyt. (rafal i keżor) Rozumie że Krolu to gliwicka menda normalne zawsze byl z gliwic
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Krolu jest nasz, to juz dawno zostalo wyjasnione
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 normalne zawsze byl z gliwic Czasami się zarzeka że jaki to on nie jest katowiczanin :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:18_________________________________________________Masakra normalnie Idę spać
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Miszka, Ty masz u siebie w 17" ET 35 ?
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Miszka, Ty masz u siebie w 17" ET 35 ? tak jest szefie
Rekomendowane odpowiedzi