diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy i tu gregor zlapales setno sprawy jako jedyny :oklaski: :oklaski: :oklaski:
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy potwierdzam [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:50_________________________________________________ kędzior nie wie jak tam te miejsca wyglądają, przecież to prawiczek mówił mi w bukowinie... nie potwierdzam, nie zaprzeczam
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musiałbym Ci jakieś foto pokazać laski która idzie na impreze z tapetą na facjacie, i z cyckiem C lub pelnym B oraz siedzeniem 20-tki, czy bys poznał że jest to Gimnazjalistka;) wątpię tym bardziej z Spiżu (tak cudnie oświetlonym pomieszczeniu) heheheh nie czaisz... na wejściu stoi babka która rozpoznaje takie laski Ty jesteś już swojego wieku więc co ty możesz wiedzieć o 18stkach Gregor...tylko że jakoś nikt z nas laski wyrwać nie potrafi :polew: :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy no no już taki text kiedyś w filmie widziałem - koleś jeździł Vectra B heheheh i wcale nie pukał Bułgarki czy Ukrainki w lesie - aż zapomniał zapłacić - no ale jego szef zaplacił (pracując jako elekrtomonter czyli ten co druty ciągnie) hehehe
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy i tu gregor zlapales setno sprawy jako jedyny :oklaski: :oklaski: :oklaski: no i co z tego ja i tak bym sobie poszedł na próbę :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spoko no ja tam nie osądzam ... nie ja od tego;) poza tym to prawda mam juz 30 wiosen na karku wię zamilczę
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musiałbym Ci jakieś foto pokazać laski która idzie na impreze z tapetą na facjacie, i z cyckiem C lub pelnym B oraz siedzeniem 20-tki, czy bys poznał że jest to Gimnazjalistka;) wątpię tym bardziej z Spiżu (tak cudnie oświetlonym pomieszczeniu) heheheh nie czaisz... na wejściu stoi babka która rozpoznaje takie laski Ty jesteś już swojego wieku więc co ty możesz wiedzieć o 18stkach Gregor...tylko że jakoś nikt z nas laski wyrwać nie potrafi :polew: :polew: bo nie chciales wyrwac
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo nie chciales wyrwac ekhm ekhm ekhm no tak tak :naughty:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy i tu gregor zlapales setno sprawy jako jedyny :oklaski: :oklaski: :oklaski: no i co z tego ja i tak bym sobie poszedł na próbę :gwizdanie: :gwizdanie: próbuj próbuj wszystkiego cza w zyciu spróbować :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 koledzy ale inna sprawa, czy wasze silniczki pracują jak wyjdziecie z autka tak dziwnie jakby gdzies oslona na wydechu byla luźna albo jakby zaworu grały? w wew samochodu cichutko ale jak wychodzę żeby se brame otworzyć to taki dzwięk słyszę moze to normalne?
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo nie chciales wyrwac ekhm ekhm ekhm no tak tak :naughty: :gwizdanie: :song:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy i tu gregor zlapales setno sprawy jako jedyny :oklaski: :oklaski: :oklaski: no i co z tego ja i tak bym sobie poszedł na próbę :gwizdanie: :gwizdanie: próbuj próbuj wszystkiego cza w zyciu spróbować :gwizdanie: dokładnie - jeszcze na liście została mi mężatka więc uważajcie na swoje :kox: :kox:żartuje [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________ koledzy ale inna sprawa, czy wasze silniczki pracują jak wyjdziecie z autka tak dziwnie jakby gdzies oslona na wydechu byla luźna albo jakby zaworu grały? w wew samochodu cichutko ale jak wychodzę żeby se brame otworzyć to taki dzwięk słyszę moze to normalne? tak, bo audi jest dobrze wygłuszone :gwizdanie: mi piszczy pasek i łożysko na sprzęgle strasznie hałasuje a w środku cisza
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy i tu gregor zlapales setno sprawy jako jedyny :oklaski: :oklaski: :oklaski: no i co z tego ja i tak bym sobie poszedł na próbę :gwizdanie: :gwizdanie: próbuj próbuj wszystkiego cza w zyciu spróbować :gwizdanie: dokładnie - jeszcze na liście została mi mężatka więc uważajcie na swoje :kox: :kox:żartuje [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________ koledzy ale inna sprawa, czy wasze silniczki pracują jak wyjdziecie z autka tak dziwnie jakby gdzies oslona na wydechu byla luźna albo jakby zaworu grały? w wew samochodu cichutko ale jak wychodzę żeby se brame otworzyć to taki dzwięk słyszę moze to normalne? tak, bo audi jest dobrze wygłuszone :gwizdanie: mi piszczy pasek i łożysko na sprzęgle strasznie hałasuje a w środku cisza oj cza trzymac kobiety z dala od krola bo sie na miasto wybiera
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 krolu jak cos to polecam ta Ukrainke pupcie mam 1klasa;) foty tego nei pokazują jak trzeba;)
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gregor...tylko że jakoś nikt z nas laski wyrwać nie potrafi :polew: :polew: Co to znaczy nie potrafi Ja się jeszcze nie starałem tam jak z wami byłem :gwizdanie:
wicio150 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 :polew: Cala noc z nia i jej chlopak ma zderzak z esy
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie mam pytań, ale dzisiaj się tematy wkręciły
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak wszedłem była w poloju tylko ta POLKA a Ukrainka w WC - ale jak wyszła z ta swoja pupa to
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy i tu gregor zlapales setno sprawy jako jedyny :oklaski: :oklaski: :oklaski: no i co z tego ja i tak bym sobie poszedł na próbę :gwizdanie: :gwizdanie: próbuj próbuj wszystkiego cza w zyciu spróbować :gwizdanie: dokładnie - jeszcze na liście została mi mężatka więc uważajcie na swoje :kox: :kox: ja mam też taką listę :>
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 koledzy ale inna sprawa, czy wasze silniczki pracują jak wyjdziecie z autka tak dziwnie jakby gdzies oslona na wydechu byla luźna albo jakby zaworu grały? Nie.
Rekomendowane odpowiedzi