Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: Cala noc z nia i jej chlopak ma zderzak z esy :decayed:

i to kompletny :naughty:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

klapsa dostała a pupcia jak na spreżynkach, zadbana no mowię serio ładna szkoda że taki zawód musiala wybrać.... :wallbash:

Opublikowano

jak wszedłem była w poloju tylko ta POLKA a Ukrainka w WC - ale jak wyszła z ta swoja pupa to :shocked:

Ty to smakosz jesteś chyba co nie. Taki co jak trochę gołej d*py obejrzy to już myśli pędzlem :decayed:

Opublikowano

diman pupcia jak a Twoja z tej strony tylko mocniej palonam jeszcze sie mnei pyta jak ma byc na wieczorze ubrana? czy ma stroj zmieniać...i że chce musi jechać bo kasa jej się przyda i że jak jej to zalatwię to fr mi będzie ....... z finish'em inside hehehe po prostu :kox:

Opublikowano

jak wszedłem była w poloju tylko ta POLKA a Ukrainka w WC - ale jak wyszła z ta swoja pupa to :shocked:

Ty to smakosz jesteś chyba co nie. Taki co jak trochę gołej d*py obejrzy to już myśli pędzlem :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a Ty byś nie myślał? jak koło mnie przeszła by taka dupeczka to od razu wyciągam co nieco :decayed:

Opublikowano

przestań powtarzam ja mam zorganizować imprę........ale chyba jako zdrowy mężczyzna takie zachowania każdy z nas ma...

Opublikowano

a Ty byś nie myślał? jak koło mnie przeszła by taka dupeczka to od razu wyciągam co nieco :decayed:

:decayed:

Opublikowano

Pucek toś przynajmniej szczerze powiedział :hi: a nie udajesz księdza z powolania :good: jeszcze laska palila tak jednoznacznie papieorsa patrząc na moj zamek w spodniach że myślalem że mam go ropiętego.... wie o co w tym chodzi....

Opublikowano

........ale chyba jako zdrowy mężczyzna takie zachowania każdy z nas ma...

Tak...tak. [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:10_________________________________________________

jeszcze laska palila tak jednoznacznie papieorsa patrząc na moj zamek w spodniach że myślalem że mam go ropiętego.... wie o co w tym chodzi....

Czyli po prostu ku*wa która chce ci z portfela wyciągnąć z 500zł :)

Poza tym to reklamujesz nam kurewki jakbyś miał agencję :polew:

Opublikowano

gregor weź se otwórz to foto w czarnym komplecie z pończochami i pomyśl że taka lalka wychodzi i przechodzi jak siedzisz w fotelu przechodzi 50cm obok Twojego nosa i tuż przed Tobą sięga po fajki leżące na stole oczywiście robi to tak że mozesz się przywitać sie z jej ...... oczyma swoimi i jakbys miał dłuższy język lub nos to i ta częścią ciała.... i czym myślisz w tej sytuacji? :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:13_________________________________________________nie 500zl tylko 150zł a jej kolezanka drugi tyle... za 10godzin.... stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz?[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________nie rekalmuję tylko taki temacik sie nawiązał jakoś :cool1:

Opublikowano

gregor weź se otwórz to foto w czarnym komplecie z pończochami i pomyśl że taka lalka wychodzi i przechodzi jak siedzisz w fotelu przechodzi 50cm obok Twojego nosa i tuż przed Tobą sięga po fajki leżące na stole oczywiście robi to tak że mozesz się przywitać sie z jej ...... oczyma swoimi i jakbys miał dłuższy język lub nos to i ta częścią ciała.... i czym myślisz w tej sytuacji? :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:13_________________________________________________nie 500zl tylko 150zł a jej kolezanka drugi tyle... za 10godzin.... stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz?

już się kolego strasznie rozochocileś i napaliłeś ... bez reni lub zony się dziś nie obejdzie :kox:
Opublikowano

gregor weź se otwórz to foto w czarnym komplecie z pończochami i pomyśl że taka lalka wychodzi i przechodzi jak siedzisz w fotelu przechodzi 50cm obok Twojego nosa i tuż przed Tobą sięga po fajki leżące na stole oczywiście robi to tak że mozesz się przywitać sie z jej ...... oczyma swoimi i jakbys miał dłuższy język lub nos to i ta częścią ciała.... i czym myślisz w tej sytuacji? :gwizdanie: :cool1:

Wiadomo o czym :decayed:

Ale kolego ja byłem już w Amsterdamie na Red Light District trochę się tam naoglądałem i wiem że to są typowe k**ewskie sztuczki :wink4:

Opublikowano

........ale chyba jako zdrowy mężczyzna takie zachowania każdy z nas ma...

Tak...tak. [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:10_________________________________________________

jeszcze laska palila tak jednoznacznie papieorsa patrząc na moj zamek w spodniach że myślalem że mam go ropiętego.... wie o co w tym chodzi....

Czyli po prostu ku*wa która chce ci z portfela wyciągnąć z 500zł :)

Gregor, ja też jestem zdania że wszytskiego trzeba spróbować, więc kiedyś też spróbuję :decayed:

Opublikowano

kolego renio weź zrzuć na luz hehehe czy ja mam 18 lat? bez jaj :polew: :polew: :polew: ok zamykam temat Ukrainy

Opublikowano

gregor weź se otwórz to foto w czarnym komplecie z pończochami i pomyśl że taka lalka wychodzi i przechodzi jak siedzisz w fotelu przechodzi 50cm obok Twojego nosa i tuż przed Tobą sięga po fajki leżące na stole oczywiście robi to tak że mozesz się przywitać sie z jej ...... oczyma swoimi i jakbys miał dłuższy język lub nos to i ta częścią ciała.... i czym myślisz w tej sytuacji? :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:13_________________________________________________nie 500zl tylko 150zł a jej kolezanka drugi tyle... za 10godzin.... stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz?[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________nie rekalmuję tylko taki temacik sie nawiązał jakoś :cool1:

ty elvis co ty pierwszy raz z laska byles sam na sam czy co ze takie zwierzenia nam serwujesz cos mi sie wydaje ze prawiczek jestes :decayed:

Opublikowano

a ja kiedyś widziałem jedną prostytutke na ulicy :gwizdanie:

Opublikowano

stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz?

Czaje... czaje, marzenie każdego faceta, ale i tak myślę że nie warto się zniżać do poziomu tych "kobiet lekkich obyczajów"

Opublikowano

ty elvis co ty pierwszy raz z laska byles sam na sam czy co ze takie zwierzenia nam serwujesz cos mi sie wydaje ze prawiczek jestes :decayed:

zgadleś - żona corka i nadal prawiczek - dokladnie tak jak piszesz;0 heheheh