Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chciałbyś :tongue4: Gregor, z tego cytatu widać jednoznacznie do kogo to kierujesz
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chciałbyś :tongue4: Cokolwiek to znaczy brzmi kusząco
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie: Baśka miała skoczny krok........... :>
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chciałbyś :tongue4: Gregor, z tego cytatu widać jednoznacznie do kogo to kierujesz nie pozwalaj sobie :decayed:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chciałbyś :tongue4: Gregor, z tego cytatu widać jednoznacznie do kogo to kierujesz nie pozwalaj sobie :decayed: że niby ja?
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie: Baśka miała skoczny krok........... :> bracie chyba Baśka miala fajny biust
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No i Pucek dostał w łeb [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 01:46_________________________________________________ Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie: Baśka miała skoczny krok........... :> bracie chyba Baśka miala fajny biust Baśka wie o co chodzi, chyba że nie pamięta :>
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie: Baśka miała skoczny krok........... :> bracie chyba Baśka miala fajny biust MA a nie MIAŁA!!!
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie: Baśka miała skoczny krok........... :> bracie chyba Baśka miala fajny biust miała? a co z dobrego C zrobiła sobie B ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane ale Baska jest spostrzegawcza i to dostrzegla :gwizdanie: Baśka miała skoczny krok........... :> bracie chyba Baśka miala fajny biust MA a nie MIAŁA!!! no dobra ma niech Ci bedzie
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 więc wszyscy faceci dostali po łbach, czyli czas iść spać
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox: Taaak, tak jak Monika w Bukowinie
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox: e tam
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: Jeszcze cię pogonią jak sms-a :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi