Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox: Taaak, tak jak Monika w Bukowinie nawet mi nie przypominaj :doh1: bo normalnie stracilam w oczach Pucka .... :decayed:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed: jeszcze nie wyslalas adresu chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: Jeszcze cię pogonią jak sms-a :gwizdanie: ja sie nie daje takim zbirom szybko biegam :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox: Taaak, tak jak Monika w Bukowinie nawet mi nie przypominaj :doh1: bo normalnie stracilam w oczach Pucka .... :decayed: przyznam szczerze że nastawiałem się na "przejebane w oczach Basi" a wyszło na to że Monika przebiła wszystko :naughty:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox: Taaak, tak jak Monika w Bukowinie nawet mi nie przypominaj :doh1: bo normalnie stracilam w oczach Pucka .... :decayed: Konkurencja co
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed: jeszcze nie wyslalas adresu ja pierdziele, myślałam ze po zapachu trafisz
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MA a nie MIAŁA!!! Miała w Bukowinie(w tym sensie) A ty co wszystkich po łbach tłuczesz faceta trzeba do pionu ustawić, inaczej wymyka sie spod kontroli :kox: Taaak, tak jak Monika w Bukowinie nawet mi nie przypominaj :doh1: bo normalnie stracilam w oczach Pucka .... :decayed: przyznam szczerze że nastawiałem się na "przejebane w oczach Basi" a wyszło na to że Monika przebiła wszystko :naughty: a mialo być tak pięknie ;( ;(
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed: jeszcze nie wyslalas adresu ja pierdziele, myślałam ze po zapachu trafisz A to ty znaczysz teren, a jak byłem we spiżu ostatnio to się zastanawiałem kto to
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed: jeszcze nie wyslalas adresu ja pierdziele, myślałam ze po zapachu trafisz no niestety slaby jakis ten zapach zostawiasz bo bladze po ty katowicach i bladze
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Keżorek, jak tam "mięsko" w spiżu ? :gwizdanie: Basia, no widzisz, ale myślę że w czerwcu możesz pokazać klasę
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed: jeszcze nie wyslalas adresu ja pierdziele, myślałam ze po zapachu trafisz A to ty znaczysz teren, a jak byłem we spiżu ostatnio to się zastanawiałem kto to zancze , znacze .... diman, słaby z Ciebie mysliwy :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: wątpię że da radę chyba że ma mega banię
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 diman, słaby z Ciebie mysliwy :gwizdanie: Czyli No Hunter, albo Hunter Off
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chyba zaprowadzenie fury na parking sobie odpuszcze :gwizdanie: diman, ja cały czas czekam .... :decayed: jeszcze nie wyslalas adresu ja pierdziele, myślałam ze po zapachu trafisz A to ty znaczysz teren, a jak byłem we spiżu ostatnio to się zastanawiałem kto to zancze , znacze .... diman, słaby z Ciebie mysliwy :gwizdanie: mysliwy to moze slaby ale kierowca dobry jak tylko bys mi rzucila jakis namiar to bym tam byl
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: wątpię że da radę chyba że ma mega banię Albo jest po koksie
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra diman notuj: sokolska :polew:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra notuj: sokolska :polew: lewo noge mam juz za dzwiami
Adrenalina Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra notuj: sokolska :polew: lewo noge mam juz za dzwiami to nie noge powinienes mieć :polew:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Krok cię rozboli od tego rozkraczenia Baśka coś dalej nie podaje :>[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:11_________________________________________________ kezor teraz bedzie nadrabial to ci odpowie dopiero rano :gwizdanie: kezor, pomiń wypowiedzi Pana elvisa bo jeszcze ci sie smaki zrobią [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 02:04_________________________________________________dobra notuj: sokolska :polew: lewo noge mam juz za dzwiami to nie noge powinienes mieć :polew: Nie mam pytań
Rekomendowane odpowiedzi