gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jutro mam zamiar do Was dotrzeć - szkoda, że pogoda jest jaka jest Ps. Jak ktoś jutro będzie chciał zapłacić za zlot urodzinowy to oczywiście można Mirek jutro ma być 12st. i nawet słonko ma przeświecać Ps. ja też mam plan jutro odwiedzić Kato
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie pamiętam czy się witałem dzisiaj. Kurcze, może i ja bym jutro wpadł do kato...
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 http://www.audizine.com/forum/showthread.php?257216-20-quot-BBS-RS-GTs-DTM-S4-SMILE Zakochałem się Max załatw mi kredyt :kox: :slina: piekna a fele Taki wzór jak moje
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Gregory, baq no wpadajcie wpadajcie
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Gregory, baq no wpadajcie wpadajcie No wpadniemy wpadniemy, ale przygotujcie jakieś powitanie. Coś w stylu rząd lasek pokazujących cycki...itp. [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 18:34_________________________________________________ :polew: Rozrabiają prawie jak my w Zielonej
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Was ?
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Was ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja rozkręcam spoty chorzowskie - moje rodzime :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Was ? dziwisz się choćbyś ujrzał murzyńską pałę :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Was ? dziwisz się choćbyś ujrzał murzyńską pałę :gwizdanie: teraz się dziwię bo rybnicka zobaczyłem
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Was ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja rozkręcam spoty chorzowskie - moje rodzime :polew: :polew:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Trzech, ale za to jakich :> @Pucek "Step Up" leci Browarek otwarty i chusteczki przygotowane
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Trzech, ale za to jakich :> @Pucek "Step Up" leci Browarek otwarty i chusteczki przygotowane dzieki Gregor ale mam wszystkie te filmy na kompie
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: Trzech, ale za to jakich :> @Pucek "Step Up" leci Browarek otwarty i chusteczki przygotowane masakra... oprócz tego, że tańczą do kawałka Lady Gagi... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a dziś jeszcze leci "szklanką po łapkach " za***isty film
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Marudzicie fest Ta laska jest zmysłowa , dla niej bym się nauczył tańczyć
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Marudzicie fest Ta laska jest zmysłowa , dla niej bym się nauczył tańczyć dlatego podoba mi się ten film, a i jak dla mnie romantyka to jest za***ista opowieść o miłości
Rekomendowane odpowiedzi