gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobra koniec reklam Cisssssss :)zzzzzza!
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mirek jutro ma być 12st. i nawet słonko ma przeświecać Ps. ja też mam plan jutro odwiedzić Kato
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mirek jutro ma być 12st. i nawet słonko ma przeświecać Ps. ja też mam plan jutro odwiedzić Kato też bym chciał, ale niestety nie mogę
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pucek, Ty masz te fymca zmontowanego w końcu?
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pucek, Ty masz te fymca zmontowanego w końcu? przecież mam program, więc FMIC też mam a co jesteś ciekaw jak mi to wyszło?
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ano, ciekaw jestem. szczerze :gwizdanie: z montażu jestem mega zadowolony, jest tak jak chciałem żeby było czyli rury pod zderzakiem, kratki założone ale widać z daleka że coś jest nie tak
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Odnośnie wysokości? Jeśli tak, to gicior. A sprawdzaliście z gregorym co daje w końcu ten inol 180-tka? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:19_________________________________________________Bo o ile dobrze pamiętam, to masz icka 180 wysokości, ni?
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Odnośnie wysokości? Jeśli tak, to gicior. A sprawdzaliście z gregorym co daje w końcu ten inol 180-tka? nie bo nie było już takich samych warunków jak przed logami na starym coolerku
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 bag - naprawdę za***iście to wyszło - wszystko super spasowane a mimo wszystko widać, że coś nie tak pod maską - że jakieś 250 tam siedzi - no ale niestety.....................tam nawet 200 nie ma
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Odnośnie wysokości? Jeśli tak, to gicior. A sprawdzaliście z gregorym co daje w końcu ten inol 180-tka? nie bo nie było już takich samych warunków jak przed logami na starym coolerku Kumam. Szkoda w każdym razie.
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A sprawdzaliście z gregorym co daje w końcu ten inol 180-tka? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:19_________________________________________________Bo o ile dobrze pamiętam, to masz icka 180 wysokości, ni? Nie sprawdzaliśmy Bo Pucek już miał ciśnienie na program Jedyne co mamy to logi na serii przy 2st. temp. otoczenia.
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 bag - naprawdę za***iście to wyszło - wszystko super spasowane a mimo wszystko widać, że coś nie tak pod maską - że jakieś 250 tam siedzi - no ale niestety.....................tam nawet 200 nie ma
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie sprawdzaliśmy Bo Pucek już miał ciśnienie na program Jedyne co mamy to logi na serii przy 2st. temp. otoczenia. To teraz tylko czekać na kolejną zimę... My teraz najprawdopodobniej będziemy hamować jeden samochodzik z ciekawości po założeniu zestawu...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pucek coś nie ma dnia dzisiaj na jaja
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 bag - naprawdę za***iście to wyszło - wszystko super spasowane a mimo wszystko widać, że coś nie tak pod maską - że jakieś 250 tam siedzi - no ale niestety.....................tam nawet 200 nie ma
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pucek chodź na Gliwickie - przeproszę Cię tu mi troszke wstyd
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pucek coś nie ma dnia dzisiaj na jaja Bo siedzi na lockerz.com zajęty klikaniem w filmiki żeby się załapać na jakąś nagrodę.
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie sprawdzaliśmy Bo Pucek już miał ciśnienie na program Jedyne co mamy to logi na serii przy 2st. temp. otoczenia. To teraz tylko czekać na kolejną zimę... My teraz najprawdopodobniej będziemy hamować jeden samochodzik z ciekawości po założeniu zestawu... Nic to nie da, bo ma już po programie, a tu o to chodziło żeby test był na serii z FMIC i bez. Chyba, że Compoty dali mu seryjny program na kości pamięci, ale wątpię. No albo Puckowi chciałoby się teraz zamontować seryjny cooler do testów, ale również wątpię
Rekomendowane odpowiedzi