Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kędzior jak tak zarywasz panny ("chono tu niunia") to sie nie dziwie że jeszcze jestes sam :polew: w takim stanie jak byłem to i tak dobrze że coś umiałem wykrzesać z siebie :polew: Keżor i Bulczas wiedzą jak wyrywam niunie więc mogą sobie mniej więcej wyobrazić tą sytuacje i gwarantuję ci że była mega śmieszna Potwierdzam :polew: I trzeba to zobaczyć na żywo
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;( Tak też przypuszczałem To, może jakaś prywatka, zakrapiana?? myślisz o środzie?
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to już Ci przeszkadza głośna muzyka No to Gregor Cię pojechała :polew:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;( Tak też przypuszczałem To, może jakaś prywatka, zakrapiana?? trzeba było jechać w środę, a nie marudzić teraz pytały sie o Ciebie takie dwie wiewióry, ale powiedziałam że w tym wieku to już Ci przeszkadza głośna muzyka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: p.s. w środę miała być kolejna impreza ...
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kędzior jak tak zarywasz panny ("chono tu niunia") to sie nie dziwie że jeszcze jestes sam :polew: w takim stanie jak byłem to i tak dobrze że coś umiałem wykrzesać z siebie :polew: Keżor i Bulczas wiedzą jak wyrywam niunie więc mogą sobie mniej więcej wyobrazić tą sytuacje i gwarantuję ci że była mega śmieszna Potwierdzam :polew: I trzeba to zobaczyć na żywo :wink4:
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kędzior jak tak zarywasz panny ("chono tu niunia") to sie nie dziwie że jeszcze jestes sam :polew: w takim stanie jak byłem to i tak dobrze że coś umiałem wykrzesać z siebie :polew: Keżor i Bulczas wiedzą jak wyrywam niunie więc mogą sobie mniej więcej wyobrazić tą sytuacje i gwarantuję ci że była mega śmieszna w to akurat niewątpię [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:20_________________________________________________ Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;( Tak też przypuszczałem To, może jakaś prywatka, zakrapiana?? trzeba było jechać w środę, a nie marudzić teraz pytały sie o Ciebie takie dwie wiewióry, ale powiedziałam że w tym wieku to już Ci przeszkadza głośna muzyka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: p.s. w środę miała być kolejna impreza ... wiem wiem, ale du.pa
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może jutro byśmy się wybrali np na jakiś bilardzik popołudniu zamiast tego wyjazdu do krk?
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może jutro byśmy się wybrali np na jakiś bilardzik popołudniu zamiast tego wyjazdu do krk? a potrafisz posługiwać się kijem? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może jutro byśmy się wybrali np na jakiś bilardzik popołudniu zamiast tego wyjazdu do krk? a potrafisz posługiwać się kijem? :gwizdanie: wystarczy że zajeb*aszczo władam mieczem
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może jutro byśmy się wybrali np na jakiś bilardzik popołudniu zamiast tego wyjazdu do krk? a potrafisz posługiwać się kijem? :gwizdanie: wystarczy że zajeb*aszczo władam mieczem :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może jutro byśmy się wybrali np na jakiś bilardzik popołudniu zamiast tego wyjazdu do krk? a potrafisz posługiwać się kijem? :gwizdanie: wystarczy że zajeb*aszczo władam mieczem :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja jestem na Luk Skywalker w Gwiezdnych Wojnach :polew:
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no nie wiem co z tym krakiem :gwizdanie: ma być 9C troche mało co do folli to 6szt=arkusz 120cm x 200cm - 102zł to myśle , że styknie na dach
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no nie wiem co z tym krakiem :gwizdanie: ma być 9C troche mało co do folli to 6szt=arkusz 120cm x 200cm - 102zł to myśle , że styknie na dach Zapytam czy by nie dało rady w jednym kawałku bo tak może być widać łączenia
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 co do impry ja jestem zawiedziony... już miałem smaki na piątek a środową impre planowałem z siostrą od 2 tyg.. :wallbash: :wallbash:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jakoś mi się niewidzi ten krk zimno będzie a wymarznąć niemam zamiaru gdzieś w okolicy do kluba możemy iść łączenia napewno by było widać i to niema bata
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no nie wiem co z tym krakiem :gwizdanie: ma być 9C troche mało co do folli to 6szt=arkusz 120cm x 200cm - 102zł to myśle , że styknie na dach Zapytam czy by nie dało rady w jednym kawałku bo tak może być widać łączenia pisze, w opisie aukcji, że można zamówić na metry
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jakoś mi się niewidzi ten krk zimno będzie a wymarznąć niemam zamiaru gdzieś w okolicy do kluba możemy iść łączenia napewno by było widać i to niema bata Tak tylko czy jutro będzie otwarte, bo słyszałem że wszystko ma być zamknięte [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:35_________________________________________________ no nie wiem co z tym krakiem :gwizdanie: ma być 9C troche mało co do folli to 6szt=arkusz 120cm x 200cm - 102zł to myśle , że styknie na dach Zapytam czy by nie dało rady w jednym kawałku bo tak może być widać łączenia pisze, w opisie aukcji, że można zamówić na metry
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no nie wiem co z tym krakiem :gwizdanie: ma być 9C troche mało co do folli to 6szt=arkusz 120cm x 200cm - 102zł to myśle , że styknie na dach Zapytam czy by nie dało rady w jednym kawałku bo tak może być widać łączenia pisze, w opisie aukcji, że można zamówić na metry http://allegro.pl/item970109626_folia_termoplastyczna_czarna_na_slupki_progi_200x.html"Jeśli chcesz folie w jednym kawałku wystarczy zaznaczyć w e-mailu." [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________no i Bulczas, to jest kajś koło Ciebie , bo napisane jest Sosnowiec także podjedź i zobacz czy to warte uwagi
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nom to sutro się dryndnie i zapyta
Rekomendowane odpowiedzi