Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kedzior rozj...al mnie twoj avatar :polew: jest zaje...ty hehe Keżor mi go trochę podrezał i efekt super co tam Stan?
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kedzior rozj...al mnie twoj avatar :polew: jest zaje...ty hehe Keżor mi go trochę podrezał i efekt super co tam Stan? taki jakiś dzień do du.py
keżor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item993112442_audi_a4_a6_passat_oryginal_gwiazdy_5x112_zobacz.html chce ktoś te koła ? Krolu ?
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kedzior rozj...al mnie twoj avatar :polew: jest zaje...ty hehe Keżor mi go trochę podrezał i efekt super co tam Stan? taki jakiś dzień do du.py nom zgadzam się [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 20:35_________________________________________________ http://allegro.pl/item993112442_audi_a4_a6_passat_oryginal_gwiazdy_5x112_zobacz.html chce ktoś te koła ? Krolu ? kurde z okolic moich dziadków i cena spoko, na zimę bym takie zakupił ale teraz niemam kasiory na to
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kedzior rozj...al mnie twoj avatar :polew: jest zaje...ty hehe Keżor mi go trochę podrezał i efekt super co tam Stan? taki jakiś dzień do du.py nom zgadzam się ja teżżż . . .
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie:
QRi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 mam wrazenie ze w tv mam tylko 1 kanał
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 mam wrazenie ze w tv mam tylko 1 kanał dobrze, że mam cyfre+ tam chociaż sport leci ale mecze bez komentarza
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie: to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl
QRi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ta - myslalem ze wczoraj jebne jak puscili real z barca bez komentarza.... patologia krolu - nie mow hop... trzeba by zweryfikowac czy objedziesz micre [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 20:43_________________________________________________ Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie: to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl pada - nie stoją
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 mam wrazenie ze w tv mam tylko 1 kanał dlatego ja oglądam bajki [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 20:43_________________________________________________ [/size]_________________________________________________ to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl pada - nie stoją nom
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 mam wrazenie ze w tv mam tylko 1 kanał dobrze, że mam cyfre+ tam chociaż sport leci ale mecze bez komentarza na canal+ i canal+ film coś leci i na HBO też
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie: to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl Ale ja chciałem MC Flury a one takich nie mają
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 mam wrazenie ze w tv mam tylko 1 kanał dlatego ja oglądam bajki [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 20:43_________________________________________________ [/size]_________________________________________________ to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl pada - nie stoją nom
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pada - nie stoją no tu racja zimno :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 na HBO2 leci jakiś film nie wiem o czym ale jeżdżą w nim RS4 b5 już drugi raz go oglądam od połowy
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie: to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl Ale ja chciałem MC Flury a one takich nie mają już one by ci zrobiły takie flury że innego byś już niechciał :polew:
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie: to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl Ale ja chciałem MC Flury a one takich nie mają jakbys dobrze poszukal to pewnie bys znalazl
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie było mnie chwilę a tu już dwie strony. Podjechałem do maka bo chciałem sobie loda zjeść a tu takie kolejki że dałem sobie spokój :gwizdanie: to cza bylo poszukac tego loda przy jakiejs trasie :gwizdanie: moze bys cos znalazl Ale ja chciałem MC Flury a one takich nie mają już one by ci zrobiły takie flury że innego byś już niechciał :polew: Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :gwizdanie: taa jasne twoja siedzi obok że tak piszesz?
Rekomendowane odpowiedzi