keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item993386473_audi_s4_98r_przod_i_tyl_plus_progi.html
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 elo elo dajcie jeszcze pare linkow do fajnej muzyki z dobrym bitem, bo brakuje mi jeszcze z 10 utworow do nowej plytki
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 elo elo dajcie jeszcze pare linkow do fajnej muzyki z dobrym bitem, bo brakuje mi jeszcze z 10 utworow do nowej plytki
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 elo elo dajcie jeszcze pare linkow do fajnej muzyki z dobrym bitem, bo brakuje mi jeszcze z 10 utworow do nowej plytki keżor kawałek super ale bardziej pasuje na romantyczną kolację niż do autka
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 elo elo dajcie jeszcze pare linkow do fajnej muzyki z dobrym bitem, bo brakuje mi jeszcze z 10 utworow do nowej plytki keżor kawałek super ale bardziej pasuje na romantyczną kolację niż do autka no to jak z panną podjedziesz do MCdrive to jak znalazł
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 płyn chłodzący ubywa.... o cholera...
Kanar Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 to patrz w olej czy go nie przybywa i czy nie pojawia Ci się woda na bagnecie i korku. Jeśli nie to szukaj mokrej plamy pod autem.. Ja jak kupiłem miałem większego shiza bo mi sie olej w zbiorniku wyrównawczym pojawił.. już byłem pewien że bede musiał uszczelke robić ale okazało się że ktoś chłodnice oleju zmienił i nie wyczyścił do końca układu Tzieland jam masz porządne audio to to Cie powinno zaskoczyć
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 to patrz w olej czy go nie przybywa i czy nie pojawia Ci się woda na bagnecie i korku. Jeśli nie to szukaj mokrej plamy pod autem.. Ja jak kupiłem miałem większego shiza bo mi sie olej w zbiorniku wyrównawczym pojawił.. już byłem pewien że bede musiał uszczelke robić ale okazało się że ktoś chłodnice oleju zmienił i nie wyczyścił do końca układu Tzieland jam masz porządne audio to to Cie powinno zaskoczyć no niestety moje audio nie udzwignie tego basu
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Cis, ściągnij sobie chemical brothers do it again , bass test , salmon dance nie wyszukam Ci na youtubie , bo ściąga mi sie service pack do tej zajeba**j Vieśty od wczoraj mi chyba z 5 razy blue screan wywaliło , a co minute wywala mi błąd sterownika ekranu i ekran gaśnie na chwile , irytujące
Kanar Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tak na poważnie to polecam Chase & Status, wiem że wg niektórych sieczka ale daje rady
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no to juz mam prawie cala plytke
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no to juz mam prawie cala plytke dj billy e- beatz 4 my van za***iste pierdolnięcie [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 12:53_________________________________________________evanescence - my immortal - a to jak chcesz sprawdzić czy masz dobre audio , wyje jak połamana
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 jak ktos lubi gitare to polecam: P.O.D - youth of the nation The white stripes - seven nation army z dedykacja dla kezora: Watch Her Do It
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 z dedykacja dla kezora: dzięki za dedykacje , ale ani teledysk fajny , ani muzyka :gwizdanie: a zwłaszcza te gibjące sie połamańce w koszulkach XXXXXXL i z czapką po boku głowy :laghing2:
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sorki kezor moze ta dedykacja bedzie lepsza, szczegolnie moment 1:40 Lil Jon - I Like Dem Girlz
Rekomendowane odpowiedzi