Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzień Dobry! :hi:

Opublikowano

elo elo dajcie jeszcze pare linkow do fajnej muzyki z dobrym bitem, bo brakuje mi jeszcze z 10 utworow do nowej plytki :kox:

Opublikowano
:hi::bry::hi:
Opublikowano

elo elo dajcie jeszcze pare linkow do fajnej muzyki z dobrym bitem, bo brakuje mi jeszcze z 10 utworow do nowej plytki :kox:

:decayed:

Opublikowano

keżor kawałek super ale bardziej pasuje na romantyczną kolację niż do autka :chytry:

Opublikowano

keżor kawałek super ale bardziej pasuje na romantyczną kolację niż do autka :chytry:

no to jak z panną podjedziesz do MCdrive to jak znalazł :polew:
Opublikowano

to patrz w olej czy go nie przybywa i czy nie pojawia Ci się woda na bagnecie i korku. Jeśli nie to szukaj mokrej plamy pod autem..

Ja jak kupiłem miałem większego shiza bo mi sie olej w zbiorniku wyrównawczym pojawił.. już byłem pewien że bede musiał uszczelke robić ale okazało się że ktoś chłodnice oleju zmienił i nie wyczyścił do końca układu :)

Tzieland jam masz porządne audio to to Cie powinno zaskoczyć :naughty:

Opublikowano

to patrz w olej czy go nie przybywa i czy nie pojawia Ci się woda na bagnecie i korku. Jeśli nie to szukaj mokrej plamy pod autem..

Ja jak kupiłem miałem większego shiza bo mi sie olej w zbiorniku wyrównawczym pojawił.. już byłem pewien że bede musiał uszczelke robić ale okazało się że ktoś chłodnice oleju zmienił i nie wyczyścił do końca układu :)

Tzieland jam masz porządne audio to to Cie powinno zaskoczyć :naughty:

no niestety moje audio nie udzwignie tego basu :disgust:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Cis, ściągnij sobie chemical brothers :kox:

do it again , bass test , salmon dance :wink4:

nie wyszukam Ci na youtubie , bo ściąga mi sie service pack do tej zajeba**j Vieśty :disgust:

od wczoraj mi chyba z 5 razy blue screan wywaliło , a co minute wywala mi błąd sterownika ekranu i ekran gaśnie na chwile , irytujące :disgust:

Opublikowano

tak na poważnie to polecam Chase & Status, wiem że wg niektórych sieczka ale daje rady :kox:

Opublikowano

no to juz mam prawie cala plytke :kox:

Opublikowano

no to juz mam prawie cala plytke :kox:

dj billy e- beatz 4 my van

za***iste pierdolnięcie :yeah:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 12:53_________________________________________________evanescence - my immortal - a to jak chcesz sprawdzić czy masz dobre audio , wyje jak połamana :decayed:

Opublikowano

jak ktos lubi gitare to polecam:

P.O.D - youth of the nation

The white stripes - seven nation army :good:

z dedykacja dla kezora:

Watch Her Do It

Opublikowano

z dedykacja dla kezora:

dzięki za dedykacje , ale ani teledysk fajny , ani muzyka :gwizdanie: a zwłaszcza te gibjące sie połamańce w koszulkach XXXXXXL :polew: i z czapką po boku głowy :laghing2: