gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A tą żałobą to już żygam normalnie wszędzie w kółko i to samo Bo nadal jest o czym gadać, dużo ludzi trzeba pożegnać i nie można o nikim zapomnieć :gwizdanie: i jeszcze wszystko porzadnie wyjasnic Bulczas niecodziennie ginie prezydent i wiekszosc najwazniejszych ludzi w panstwie, wiec sadze, ze zaloba i tak jest za krotka. Oczywiscie w TV powinny byc jakies filmy i seriale ale juz np. Tanca z gwiazdami, You can dance czy innych rozrywkowych nie powinni puszczac i pewnie nie beda Popieram wszystkie te słowa.[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________Aaaa....., tak pozza tym to wkurzają mnie te zaniki prądu. Wczoraj wyłączyli u mnie w godzinach wieczornych prąd na godzinę, dziś znów to samo
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 widać kto mieszka na wsi W mieście zdarzają się awarie czasem, a na wsi to zazwyczaj jest prąd, bo kury i krowy nie korzystają z niego jak ciemno jest, ale Tobie przecież tego nie muszę tłumaczyć chyba :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 widać kto mieszka na wsi W mieście zdarzają się awarie czasem, a na wsi to zazwyczaj jest prąd, bo kury i krowy nie korzystają z niego jak ciemno jest, ale Tobie przecież tego nie muszę tłumaczyć chyba :gwizdanie: u mnie po kurach i krowach nie ma śladu więc wciskaj sobie kit dalej że mieszkasz w mieście
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną...
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... wodomierz ?
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 widać kto mieszka na wsi W mieście zdarzają się awarie czasem, a na wsi to zazwyczaj jest prąd, bo kury i krowy nie korzystają z niego jak ciemno jest, ale Tobie przecież tego nie muszę tłumaczyć chyba :gwizdanie: u mnie po kurach i krowach nie ma śladu A co przyszedł czas na bicie?
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 widać kto mieszka na wsi W mieście zdarzają się awarie czasem, a na wsi to zazwyczaj jest prąd, bo kury i krowy nie korzystają z niego jak ciemno jest, ale Tobie przecież tego nie muszę tłumaczyć chyba :gwizdanie: u mnie po kurach i krowach nie ma śladu A co przyszedł czas na bicie? jak kiedyś mnie odwiedzisz to zmienisz zdanie
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no bardzo śmieszne... po prostu polew po jajca, taaaaaaaaaaaaaak wodomierz - dla Pucek Wodomierz to potoczna nazwa wskaźnika lub przyrządu pomiarowego będącego połączeniem przepływomierza z licznikiem. Jednostką miary stosowaną w wodomierzach jest m3 (metr sześcienny).[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 21:53_________________________________________________no ale widzę że Pucek Ty na wsi mieszkasz to nie wiesz co to wodomierz hehehe tak wnioskuję z lektury forum :polew: u ciebie ze studni wodę się bierze...
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no bardzo śmieszne... po prostu polew po jajca, taaaaaaaaaaaaaak wodomierz - dla Pucek Wodomierz to potoczna nazwa wskaźnika lub przyrządu pomiarowego będącego połączeniem przepływomierza z licznikiem. Jednostką miary stosowaną w wodomierzach jest m3 (metr sześcienny). to w audi jest jakiś wodomierz? :gwizdanie: pierwsze słyszę [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 21:55_________________________________________________elvis, już wiesz dlaczego u wszystkich podpadłeś? bo kozaczysz
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pucek taaaaaa jest w domu wiesz to takie pomieszczenie gdzie się mieszka, śpi, spędza czas z rodziną hehehe
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pucek taaaaaa jest w domu wiesz to takie pomieszczenie gdzie się mieszka, śpi, spędza czas z rodziną hehehe jesteś za***isty
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pucek a u kogo podpadłem i niby dlaczego kozaczę, chciałem się grzecznei przedstawić i zagadnąć ale widzę że z niektórymi to nie ma sensu.... poza tym przeczytaj sobie wątek i odpowiedź na pytanie kto kozaczy i jest wyśmiewcą pozostałych....
WujekA4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... w końcu cię złapali, że wodę ciągniesz na lewo
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 po prostu staram się wkręcić w wasze towarzystwo jakoś bo wiesz nie każdy moze być od razu KLUBOWICZEM itp itd
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pucek a u kogo podpadłem i niby dlaczego kozaczę, chciałem się grzecznei przedstawić i zagadnąć ale widzę że z niektórymi to nie ma sensu.... poza tym przeczytaj sobie wątek i odpowiedź na pytanie kto kozaczy i jest wyśmiewcą pozostałych.... dobra, widzę że nie ma o czym dyskutować
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... w końcu cię złapali, że wodę ciągniesz na lewo tutaj każdy jest wyśmiewcą ?? nie rozumie tego forum czasami... powaznie
WujekA4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 po prostu staram się wkręcić w wasze towarzystwo jakoś bo wiesz nie każdy moze być od razu KLUBOWICZEM itp itd spoko, Ja też chcę się bardziej wkręcić, nawet połowę osób nie znam po ksywach
Rekomendowane odpowiedzi