Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pucek a u kogo podpadłem i niby dlaczego kozaczę, chciałem się grzecznei przedstawić i zagadnąć ale widzę że z niektórymi to nie ma sensu.... poza tym przeczytaj sobie wątek i odpowiedź na pytanie kto kozaczy i jest wyśmiewcą pozostałych.... dobra, widzę że nie ma o czym dyskutować Pucek ale dlaczego nie ma to forum jest przecież żebyśmy razem się trzymali a nie byli do siebie na NIE co nie? Więc skąd takie jakieś dziwne podejście
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... w końcu cię złapali, że wodę ciągniesz na lewo tutaj każdy jest wyśmiewcą ?? nie rozumie tego forum czasami... powaznie za bardzo się nakręcasz, za bardzo bierzesz wszystko do serca 90% tego co jest napisane powinieneś brać na żarty
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie jakieś to dziwne jest[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________Pucek a to teraz czaję.... ale serio chciałbym w końcu podjechać ale mi mają z administarcji od 16-20 chodzic po bloku wodomierze montowac i nie wiem czy sie wyrobię....;/
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Panowie przypominam, że jest żałoba. Hamować się ze słowami i zachować stosowną powagę(to tak na poważnie), bo zaraz zawołam Krola i wam kwadraty porozdaje(a to na żarty)
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wszystkim kogo jeszcze dziś nie widziałem, nie słyszałem... A co tu się dzieje wogóle!?
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no wersja z (........) dużo podpowiada;)
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie jakieś to dziwne jest nie panikuj :gwizdanie: wpadniesz na spota, zrozumiesz, poznasz Nas i wtedy będziesz wiedział o co chodzi Gregory, a Tobie o co chodzi ? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie jakieś to dziwne jest[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________Pucek a to teraz czaję.... ale serio chciałbym w końcu podjechać ale mi mają z administarcji od 16-20 chodzic po bloku wodomierze montowac i nie wiem czy sie wyrobię....;/ nie ma problemu żebyś wpadł ok. 20, to nie filharmonia że musisz być na czas
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dzisiaj nie mam do śmiechu bo mam info ze olej mi gdzieś sie przy silniku wycieka a i trójnik chyba też do wymiany tam mi chyba chłodzący płyn zdupcza....
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Gregory, a Tobie o co chodzi ? :gwizdanie: Fajnie by było, jakby tak ten tydzień przeżyć bez sprzeczek i napinania się między sobą, ten jeden tydzień :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie jakieś to dziwne jest[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________Pucek a to teraz czaję.... ale serio chciałbym w końcu podjechać ale mi mają z administarcji od 16-20 chodzic po bloku wodomierze montowac i nie wiem czy sie wyrobię....;/ No zapraszamy! Wodomierz zamontują Ci innym razem! Zostawim kartkę, że nie mogłeś być bo masz ważne spotkanie!
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie jakieś to dziwne jest nie panikuj :gwizdanie: wpadniesz na spota, zrozumiesz, poznasz Nas i wtedy będziesz wiedział o co chodzi Gregory, a Tobie o co chodzi ? :gwizdanie: Dokładnie a czy Audi Dacia czy Nissan to nie ważne... :polew:
Adrenalina Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pucek, a Ty co mnie tak unikasz ? :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a to spocik jest od 19:00 do wyczerpania asortymentu?? hehehe
WujekA4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dokładnie Elvis, tak jak Adrenalinka pisze, tam nie zbieramy się na 19, a o 19,05 do domu Wcześniej tam pisali, że 90% to żart, a te 10% to po prostu olej
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Gregory, a Tobie o co chodzi ? :gwizdanie: Fajnie by było, jakby tak ten tydzień przeżyć bez sprzeczek i napinania się między sobą, ten jeden tydzień :gwizdanie: w sumie nei głupi pomysł ale ja kurcze mam już kolejny termin;)
Adrenalina Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a to spocik jest od 19:00 do wyczerpania asortymentu?? hehehe do ostatniego klienta
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 postaram się podjechać a ramki będę mógł na miejscu zakupić sobie???
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Gregory, a Tobie o co chodzi ? :gwizdanie: Fajnie by było, jakby tak ten tydzień przeżyć bez sprzeczek i napinania się między sobą, ten jeden tydzień :gwizdanie: nie wiedziałem że jesteś aż takim patriotą :gwizdanie: gdybym tak bardzo miał się przejmować żałobą to nie mógł bym łazić do roboty nie można wiecznie płakać do poduszki, a i nikt się tu nie napina, trochę humoru musi być
Rekomendowane odpowiedzi