Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no Hej Kędzior a noo albo dzisiaj jadę na spota albo jutro na imprezę :gwizdanie: a gdzie to się wybierasz na balange? Ty jesteś i tak chory :gwizdanie: :polew: Pucek Widze że nie chcesz brac Kedziora ze sobą na impreze bo znów nic nie wyrwiesz.... :polew:
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie no typowe, jak baśka jedzie Pucek passuje unikasz mnie ?
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie no typowe, jak baśka jedzie Pucek passuje unikasz mnie ? no co Ty Basia, ja Cie bardzo lubię :gwizdanie: po prostu coś mi wypadło, a odmówić nie mogę
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ty jesteś i tak chory :gwizdanie: wiem że zapewne byś chciał żebym też z tobą szedł, no ale nie dam rady, pytam czysto teoretycznie Pucek Widze że nie chcesz brac Kedziora ze sobą na impreze bo znów nic nie wyrwiesz.... :polew: kolego made in dżapan i tak wiemy że prędzej ze mną coś poderwie niż z tobą :polew:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ty jesteś i tak chory :gwizdanie: wiem że zapewne byś chciał żebym też z tobą szedł, no ale nie dam rady, pytam czysto teoretycznie Pucek Widze że nie chcesz brac Kedziora ze sobą na impreze bo znów nic nie wyrwiesz.... :polew: kolego made in dżapan i tak wiemy że prędzej ze mną coś poderwie niż z tobą :polew: Dobra, dobra... :polew: :polew:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja zaraz wyjzeżdżam do dentysty i jak przeżyję to wpadnę no i później prosto do pracy... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobra, dobra... :polew: :polew: hehe no taka prawda [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________hehe no niemogę z tego
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie no typowe, jak baśka jedzie Pucek passuje unikasz mnie ? ale ciebie dziś nie miało być ...
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie no typowe, jak baśka jedzie Pucek passuje unikasz mnie ? no co Ty Basia, ja Cie bardzo lubię :gwizdanie: po prostu coś mi wypadło, a odmówić nie mogę taaaa, pewnie sie pojawisz jak ja nie będę mogła [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:06_________________________________________________ Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie no typowe, jak baśka jedzie Pucek passuje unikasz mnie ? ale ciebie dziś nie miało być ... waham sie
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobra, dobra... :polew: :polew: hehe no taka prawda [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________hehe no niemogę z tego Nie wiem kto tą fotke zrobił ale powinien dostac Oskara i milion dolców... :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobra, dobra... :polew: :polew: hehe no taka prawda [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________hehe no niemogę z tego Nie wiem kto tą fotke zrobił ale powinien dostac Oskara i milion dolców... :polew: to było z polowania na persów ale nic więcej ci niepowiem żałuj że cię niebyło i już sobie wyobrażaj co będzie na urodzinach w czerwcu :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobra, dobra... :polew: :polew: hehe no taka prawda [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________hehe no niemogę z tego Nie wiem kto tą fotke zrobił ale powinien dostac Oskara i milion dolców... :polew: to było z polowania na persów ale nic więcej ci niepowiem żałuj że cię niebyło i już sobie wyobrażaj co będzie na urodzinach w czerwcu :gwizdanie: Ojjj no chciałbym w czerwcu pojechac ale nie bede Wam sie wcinał i zajmował miejsca tym którzy mają audiole i pierwszeństwo....
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 fotka jest THE BEST nie ma to jak zbieranie energii życiowej o 6rano
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ojjj no chciałbym w czerwcu pojechac ale nie bede Wam sie wcinał i zajmował miejsca tym którzy mają audiole i pierwszeństwo.... ej no co ty - zawsze możesz spać w lesie
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobra, dobra... :polew: :polew: hehe no taka prawda [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________hehe no niemogę z tego Nie wiem kto tą fotke zrobił ale powinien dostac Oskara i milion dolców... :polew: to było z polowania na persów ale nic więcej ci niepowiem żałuj że cię niebyło i już sobie wyobrażaj co będzie na urodzinach w czerwcu :gwizdanie: Ojjj no chciałbym w czerwcu pojechac ale nie bede Wam sie wcinał i zajmował miejsca tym którzy mają audiole i pierwszeństwo.... no widzę Miron już zrobił Ci pranie mózgu
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobra, dobra... :polew: :polew: hehe no taka prawda [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________hehe no niemogę z tego Nie wiem kto tą fotke zrobił ale powinien dostac Oskara i milion dolców... :polew: to było z polowania na persów ale nic więcej ci niepowiem żałuj że cię niebyło i już sobie wyobrażaj co będzie na urodzinach w czerwcu :gwizdanie: Ojjj no chciałbym w czerwcu pojechac ale nie bede Wam sie wcinał i zajmował miejsca tym którzy mają audiole i pierwszeństwo.... no widzę Miron już zrobił Ci pranie mózgu Nie no co Ty.... To nie Miron ... znam granice.....
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mario, nie leć w jajo, znamy się, więc możesz jechać, przecież miejsc nie zabraknie a obstawiam że i tak ktoś zrezygnuje
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ojjj no chciałbym w czerwcu pojechac ale nie bede Wam sie wcinał i zajmował miejsca tym którzy mają audiole i pierwszeństwo.... ej no co ty - zawsze możesz spać w lesie spoko postawisz karton wódki to możesz jechać
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mario, nie leć w jajo, znamy się, więc możesz jechać, przecież miejsc nie zabraknie a obstawiam że i tak ktoś zrezygnuje Jeszcze daleko do zapisów więc sie przemyśli....
Rekomendowane odpowiedzi