Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to wystarczy żeby była lekko rozmiękczona rozmiękczona i przy okazji wilgotna :gwizdanie: Stan i jak Poziek jeszcze pisał coś do ciebie :polew:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Do twarzy Wam w tym zielonym... Tobie w różu też no tego ... dobrze :polew: :polew: THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka leży i czeka żeby spuścić Ci wpierd*ol [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________jakby coś to gadaj że znasz stanleya to wystarczy żeby była lekko rozmiękczona :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to wystarczy żeby była lekko rozmiękczona rozmiękczona i przy okazji wilgotna :gwizdanie: Stan i jak Poziek jeszcze pisał coś do ciebie :polew: napisał mi jeszcze żebym czasem nie odważył się jakiejś gleby wsadzać, bo przy wysiadaniu nie chce podpierać się o ziemię rękami :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: idę na forum klubowe - teraz mam nowych kolegów nara nowicujsze i poczatkujące pipki jak to mówi stare rumuńskie powiedzenie: "szerokości" :polew: ja się nie będę odzywał bo mi jeszcez kropke jedna pierdzielnie i gdzie ja kolegów znajdę :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:56_________________________________________________ THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka miłego poślizgu :sex: To już wiemy po co ten olej....[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:17_________________________________________________ THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka leży i czeka żeby spuścić Ci wpierd*ol [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________jakby coś to gadaj że znasz stanleya to wystarczy żeby była lekko rozmiękczona :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to wystarczy żeby była lekko rozmiękczona rozmiękczona i przy okazji wilgotna :gwizdanie: Stan i jak Poziek jeszcze pisał coś do ciebie :polew: napisał mi jeszcze żebym czasem nie odważył się jakiejś gleby wsadzać, bo przy wysiadaniu nie chce podpierać się o ziemię rękami :gwizdanie: tyś jest dobryy hehehe
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jutro wrzuce te moje fotki, średnio wyszły bo cały czas mną rzucało po bokach nastepnym razem proszę się ładnie ustawiać w dwóch rzędach na przeciwko siebie
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jutro wrzuce te moje fotki, średnio wyszły bo cały czas mną rzucało po bokach nastepnym razem proszę się ładnie ustawiać w dwóch rzędach na przeciwko siebie Max źle się ustawił i już reszta też tak po stawała :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jutro wrzuce te moje fotki, średnio wyszły bo cały czas mną rzucało po bokach nastepnym razem proszę się ładnie ustawiać w dwóch rzędach na przeciwko siebie No nic nie mówiłeś to byśmy ładnie pozowali... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jutro wrzuce te moje fotki, średnio wyszły bo cały czas mną rzucało po bokach nastepnym razem proszę się ładnie ustawiać w dwóch rzędach na przeciwko siebie Max źle się ustawił i już reszta też tak po stawała :gwizdanie: no właśnie [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________ jutro wrzuce te moje fotki, średnio wyszły bo cały czas mną rzucało po bokach nastepnym razem proszę się ładnie ustawiać w dwóch rzędach na przeciwko siebie No nic nie mówiłeś to byśmy ładnie pozowali... :gwizdanie: to miały być zdjęcia spontaniczne, uchwycenie chwili...
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no ale to jest fak t- przydało by się nowo foto
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A ja się musze pochwalic że wracając udało mi się przekroczyc bariere prędkości 120km/h ... wyszło aż 140 km/h... :wallbash: TDi RZĄDZI... :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A ja się musze pochwalic że wracając udało mi się przekroczyc bariere prędkości 120km/h ... wyszło aż 140 km/h... :wallbash: TDi RZĄDZI... :polew: no proszę szok no ale to jest fak t- przydało by się nowo foto trochę koloru i już chłopak mądrzej gada :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 podziękówki za spocisza rezacze, haratacze, różowi, zieloni i świeżaki ma sie ten wymów yo yo yo
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no ale to jest fak t- przydało by się nowo foto mogę Ci zrobić portfolio
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 podziękówki za spocisza rezacze, haratacze, różowi, zieloni i świeżaki ma sie ten wymów yo yo yo Nie zapomnij o Pani z Białym Pieskiem....
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ma sie ten wymów yo yo yo o taaa no ale to jest fak t- przydało by się nowo foto mogę Ci zrobić portfolio padłem :polew: :polew:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no ale to jest fak t- przydało by się nowo foto mogę Ci zrobić portfolio nie dzięki
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 już jest awantura o pochuwek Kaczyńskiego Krakowiacy nie zgadzają się na Wawel ja pierdziele
Rekomendowane odpowiedzi