Kanar Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ha ha no mam tego spory zapas to sie jutro wyżyje czytam właśnie na temat zmiany lamp na zespolone.. za 2 wtyczki 100zł?? nieźle..
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ha ha no mam tego spory zapas to sie jutro wyżyje czytam właśnie na temat zmiany lamp na zespolone.. za 2 wtyczki 100zł?? nieźle.. nie nie one kosztuja w ASO w Kato 24zl szt a piny z kostki iso 2 szt 4 zl, w serwisie jeden pin 8zl, wiec w aso tylko kostki a piny w elektronicznym
Kanar Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a 50zł za dwie wtyczki bez pinów no to luz.. :gwizdanie: zaczynam tęsknić za polonezem, tam mi sie nie opłacało na szrot jechać bo nowe części były w tej samej cenie
stanley Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja w moim polonezie prze dwa lata wymienilem raz olej, raz świece i dwa razy filtr powietrza. Zamknąłem się w kwocie 200 zł.
czester Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ha ha no mam tego spory zapas to sie jutro wyżyje czytam właśnie na temat zmiany lamp na zespolone.. za 2 wtyczki 100zł?? nieźle.. nie nie one kosztuja w ASO w Kato 24zl szt a piny z kostki iso 2 szt 4 zl, w serwisie jeden pin 8zl, wiec w aso tylko kostki a piny w elektronicznym Ja kupowalem w Gliwicach te piny po 10gr za sztuke w elektorniku I nikt nie ma pakietu taboret
Bulczas Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam z rana Ja dopiero teraz dotarlem do domu po nocy w pracy i ide w kime. Dzialo sie cos ciekawego jak pojechlem... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jaka tam pogoda w Katowicach bo u nas prawie biało
krolu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jaka tam pogoda w Katowicach bo u nas prawie biało Tutaj jak zawsze- za***iście
krolu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Bardzo wymijająca odpowiedź Wcale nie pomyśl sobie jak byś chciał, żeby było - to tak u nas jest... a jak nie masz wyobraźni to zobacz filmik "pewnego zimowego dnia" http://www.filmiki.jeja.pl/6551,globalne-ocieplenie.html
Kanar Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 bo nad Katowicami zawsze świeci słońce.. dziś z 6 razy sie o mało rozwaliłem w drodze do pracy przedni napęd to ZUOOOOO
krolu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie : http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10913.0.html;highlight=kat+wtrysk%C3%B3w kto pierwszy??? :kox: :kox: :kox: jak nikt to ELYTA SG się za to zabierze
czester Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Krolu nie poradzisz sobie sam ? Przez ciebie tez sobie sprawdze z ciekawosci jaki ja mam kat :>
krolu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Krolu nie poradzisz sobie sam ? Przez ciebie tez sobie sprawdze z ciekawosci jaki ja mam kat :> nie ciężko będzie mi pchać i ustawiać to koło z rozrządu na miejscu... :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 10:28_________________________________________________a tak się bawią hondy na spotach: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 z ranca jechalem do Gliwic a tam mega korek, odbilem na zabrze- patos, nawtorka przez przyszowice bylo GIT do momentu odbitki na bojków....1,5h = 2 km, jakies pytania jeszcze ? ? ? a oni chcą żeby na spocisze do nich śmigać :polew:
A-rek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 a tak się bawią hondy na spotach: a tak sie bawia maniacy BMW na zlotach
Kanar Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie : http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10913.0.html;highlight=kat+wtrysk%C3%B3w kto pierwszy??? :kox: :kox: :kox: jak nikt to ELYTA SG się za to zabierze ja nie wiem mi pali dobrze a tak na serio to zmiana świec pomogła znacznie
Rekomendowane odpowiedzi