gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 gregory to cienias ... Napisałeś to jak już poszedłem spać i liczyłeś na to, że nie doczytam?
keżor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka po spocie Krolu , gratuluje Klubowicza :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka po spocie Krolu , gratuluje Klubowicza :polew: siemka Keżor i Gregor hehe nom Keżor sam lepiej bym tego nie ujął :polew: :polew:
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka po spocie Krolu , gratuluje Klubowicza :polew:
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 :disgust: :disgust: dzięki keżor - chociaż jeden szczery
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka Keżor i Gregor Ano Siemka! Siemka! zapomniałem się przywitać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka Keżor i Gregor Ano Siemka! Siemka! zapomniałem się przywitać :gwizdanie: i jak tam to moje padło brzęczy jak odjeżdżałem spoko czy lipa?
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka Keżor i Gregor Ano Siemka! Siemka! zapomniałem się przywitać :gwizdanie: i jak tam to moje padło brzęczy jak odjeżdżałem spoko czy lipa? Powiem, że spodziewałem się nieco innego brzmienia, ale to brzmienie jest całkiem fajne i na pewno zwraca uwagę, bo to już nie jest seryjny dźwięk
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Powiem, że spodziewałem się nieco innego brzmienia, ale to brzmienie jest całkiem fajne i na pewno zwraca uwagę, bo to już nie jest seryjny dźwięk myślałeś że będzie jeszcze lepi?
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Myślałem, że będzie coś ala S4 po zmianie wydechu. Ale S4 z wymienionym wydechem brzmi nieco inaczej. Ale to na pewno przez doładowanie.
keżor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 pado jeszcze :polew: warczy jak żuk :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Myślałem, że będzie coś ala S4 po zmianie wydechu. Ale S4 z wymienionym wydechem brzmi nieco inaczej. Ale to na pewno przez doładowanie. nom co S4 to S4 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 13:00_________________________________________________ pado jeszcze :polew: warczy jak żuk :polew:
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kędzior nie koniecznie musi też być doładowanie. Bo R32 brzmi podobnie to S4, a jest to wolnossący motor. Nie zapomnę jednego R32 na VW-Mania, błękitnego. Ten dźwięk na zawsze chyba utkwi mi w pamięci Filmik nie oddaje tego dźwięku nawet w połowie, ale zawsze coś:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kędzior nie koniecznie musi też być doładowanie. Bo R32 brzmi podobnie to S4, a jest to wolnossący motor. Nie zapomnę jednego R32 na VW-Mania, błękitnego. Ten dźwięk na zawsze chyba utkwi mi w pamięci Filmik nie oddaje tego dźwięku nawet w połowie, ale zawsze coś: ale to już do codziennej jazdy to było by za głośno mi się wydaje hehe
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kędzior nie koniecznie musi też być doładowanie. Bo R32 brzmi podobnie to S4, a jest to wolnossący motor. Nie zapomnę jednego R32 na VW-Mania, błękitnego. Ten dźwięk na zawsze chyba utkwi mi w pamięci Filmik nie oddaje tego dźwięku nawet w połowie, ale zawsze coś: ale to już do codziennej jazdy to było by za głośno mi się wydaje hehe Wydaje ci się, bo to nie jest wogóle buczący dźwięk, a całkiem coś innego niż buczący czy dudniący.
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wydaje ci się, bo to nie jest wogóle buczący dźwięk, a całkiem coś innego niż buczący czy dudniący. nom to już musiał bym posłuchać na żywo, ale chyba wiem o co chodzi
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Z 4 cylindrów np. nie można uzyskać niczego innego jak buczenia, ale 6 cylindrów wydaje już piękny dźwięk. Zwróć uwagę na konstrukcję tego wydechu
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Z 4 cylindrów np. nie można uzyskać niczego innego jak buczenia, ale 6 cylindrów wydaje już piękny dźwięk. Zwróć uwagę na konstrukcję tego wydechu jak dla mnie to ogień
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kędzior, niemożliwe, że Ty rozmawiasz o motoryzacji
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kędzior, niemożliwe, że Ty rozmawiasz o motoryzacji to przez te leki hehe majacze
Rekomendowane odpowiedzi