krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 weekend był ciężki i teraz staram się pracować ps Krolu słyszałem, że ma dla mnie kubek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________ku***a jak mi się nie chce :polew: :polew: :polew: :polew: ja ? :blink:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 weekend był ciężki i teraz staram się pracować ps Krolu słyszałem, że ma dla mnie kubek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________ku***a jak mi się nie chce :polew: :polew: :polew: :polew: ja ? :blink: tak Ty
keżor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.dailymotion.pl/video/x6wqo0_la-nuova-miss-hula-hoop_fun najs laseczka spadam na ściane
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.dailymotion.pl/video/x6wqo0_la-nuova-miss-hula-hoop_fun najs laseczka spadam na ściane ee dla mnie kicha, powodzenie w zdobywaniu szczytów :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 weekend był ciężki i teraz staram się pracować ps Krolu słyszałem, że ma dla mnie kubek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________ku***a jak mi się nie chce :polew: :polew: :polew: :polew: ja ? :blink: tak Ty :no: wiem kto go ma ale nie powiem :no:
Bulczas Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kędzior za robotę się weź Ja idę pograć w piłkę
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kędzior za robotę się weź Ja idę pograć w piłkę gdzie idziesz pograć
Bulczas Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kędzior za robotę się weź Ja idę pograć w piłkę gdzie idziesz pograć Na będzin jedziesz
Adrenalina Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 weekend był ciężki i teraz staram się pracować ps Krolu słyszałem, że ma dla mnie kubek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________ku***a jak mi się nie chce :polew: :polew: :polew: :polew: ja ? :blink: tak Ty Krolu nie ma, zgaduj dalej tylko że Stanley już do niego .... a zresztą nieważne
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Krolu nie ma, zgaduj dalej tylko że Stanley już do niego .... a zresztą nieważne :polew: o fak :polew: wrzuć filmik na temat bukowiny
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 weekend był ciężki i teraz staram się pracować ps Krolu słyszałem, że ma dla mnie kubek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________ku***a jak mi się nie chce :polew: :polew: :polew: :polew: ja ? :blink: tak Ty Krolu nie ma, zgaduj dalej tylko że Stanley już do niego .... a zresztą nieważne no dokończ bo jakoś tak nic mi do głowy nie przychodzi [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 16:21_________________________________________________ weekend był ciężki i teraz staram się pracować ps Krolu słyszałem, że ma dla mnie kubek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________ku***a jak mi się nie chce :polew: :polew: :polew: :polew: ja ? :blink: tak Ty :no: wiem kto go ma ale nie powiem :no: a Ciebie trzeba do pionu sprowadzić bo od czasu jak jesteś różowy zaczynasz fikać :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Krolu nie ma, zgaduj dalej tylko że Stanley już do niego .... a zresztą nieważne no dokończ bo jakoś tak nic mi do głowy nie przychodzi [ nic.... a mi bardzo wiele rzeczy :sick3: :sick3:
Seski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kędzior za robotę się weź Ja idę pograć w piłkę gdzie idziesz pograć Na będzin jedziesz ej ja mieszkam w bedzinie moze bym pokopal z wami?
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ej ja mieszkam w bedzinie moze bym pokopal z wami? oni chleją jabcoki a nie grają nieznasz Rafała :polew:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Krolu nie ma, zgaduj dalej tylko że Stanley już do niego .... a zresztą nieważne no dokończ bo jakoś tak nic mi do głowy nie przychodzi [ nic.... a mi bardzo wiele rzeczy :sick3: :sick3: nie zrozumiałeś... także kubeczek jutro na spota mi przywieź
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ej ja mieszkam w bedzinie moze bym pokopal z wami? oni chleją jabcoki a nie grają nieznasz Rafała :polew: dokładnie, w Bukowinie jak miał pić vódkę to prawie płakał, wolał mieszać jabłka z wodą gazowaną :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ej ja mieszkam w bedzinie moze bym pokopal z wami? oni chleją jabcoki a nie grają nieznasz Rafała :polew: dokładnie, w Bukowinie jak miał pić vódkę to prawie płakał, wolał mieszać jabłka z wodą gazowaną :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi