krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dziwne to forum...zamiast podkręcić bajerkę to Wszyscy negatywnie podchodzą do tego typu działań ale ch***j, po prostu dobrze ci radzimy :gwizdanie: :gwizdanie: - jedź do mechanika
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dziwne to forum...zamiast podkręcić bajerkę to Wszyscy negatywnie podchodzą do tego typu działań ale ch***j, :polew: :polew: No i idąc dalej, jak Krolu nie umiał sprawić u Keżora, żeby sztanga choć drgnęła ze stojaka to na bank nie miałby wystarczająco siły aby to dokręcić No i siłka za friko przy wymianie uszczelki...
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No i idąc dalej, jak Krolu nie umiał sprawić u Keżora, żeby sztanga choć drgnęła ze stojaka to na bank nie miałby wystarczająco siły aby to dokręcić jak ty mnie denerwujesz - łopatologicznie 1N*m jest to siła jaką potrzeba wykonać obrót 1kg ciężarkiem zawieszonym na ramieniu o długości 1m... więc twierdzisz, że wykonanie obrotu o 360 stopni iloczynu 60 - jest to mega nie ludzkim wysiłkiem? powtórzę ci ostatni raz - odkręcałem te śruby u keżora... :wallbash: :wallbash:
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ja tam wyluzowany jestemmmm Miszka bez ciśnień
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Miłego... P.S. Miszka! Może rozrysuj sobie to... :gwizdanie:
gregory Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 360 stopni iloczynu 60 - jest to mega nie ludzkim wysiłkiem? + 180st.
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 360 stopni iloczynu 60 - jest to mega nie ludzkim wysiłkiem? + 180st. nie prawda wtedy uzyskam taką siłę... a o ile stopniu muszę obrócić to już nie ma znaczenie bo obciążenie nie będzie wzrastać... wręcz przy odkręcaniu ustępować
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no to Wy sobie tu pogadajcie a ja też spadam spać
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no to Wy sobie tu pogadajcie a ja też spadam spać też się zbieram
gregory Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ja wcale nie twierdzę, że ktoś nie jest w stanie tego zrobić Po prostu piszę o tym, że trza do tego duuużo siły. Do odkręcania nie aż tyle, ale do dokręcania. Spadam powoli też spać
krolu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ja wcale nie twierdzę, że ktoś nie jest w stanie tego zrobić Po prostu piszę o tym, że trza do tego duuużo siły. Do odkręcania nie aż tyle, ale do dokręcania. Spadam powoli też spać jak nie przed chwilą mówiłeś, że nie dam rady - zdecyduj się.p.s. ale wyszło na moje - warto było tyle zakuwać :decayed:
Bulczas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A co się będę męczył. Kiedy będę miał zaszczyt przejechać się Twoim padłem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A co się będę męczył. Kiedy będę miał zaszczyt przejechać się Twoim padłem :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: jak mi wymienisz sprzęgło i załatwisz urlop na piątek
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 08:00_________________________________________________ A co się będę męczył. Kiedy będę miał zaszczyt przejechać się Twoim padłem :gwizdanie: ja Cie mogę przewieźć moim, nie dość, ze patrzysz na wszystkie osobówki z góry to jeszcze ogień z pupy ale to najpierw musisz uzyskać zdogę od Poźka, on był pierwszy i obiecałem mu, że nikt się przed niego nie wciśnie
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dzień dobry wszystkim Teoria teorią, praktyka praktyką coś w tym jest
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 jakby ktoś chciał zmienić markę z audi na gwiazdę to mam wóz do pochytania, cena do małej negocjacji :gwizdanie: http://mb-motors.otomoto.pl/mercedes-clk-63-amg-black-series-63-amg-C12277897.html
Rekomendowane odpowiedzi