Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 hehe tylko się nie rozczul jak będziesz wspominał no powiem Ci że na punkcie tej laski miałem obsesje bite pół roku po maydayu (mowa o tej w białej bluzce) mam słabość do blondynek
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 aha Adrenalina nigdy ci tego niemówiłem ale zdobędę się na odwagę i powiem, mam nadzieję że Stanley niebędzie zły i zazdrosny ale podoba mi się... podoba mi się twój avatar pasuję do ciebie :doh1: wariat!
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 hehe tylko się nie rozczul jak będziesz wspominał no powiem Ci że na punkcie tej laski miałem obsesje bite pół roku po maydayu (mowa o tej w białej bluzce) mam słabość do blondynek ze zdjęcia nie jest super ale może złe ujęcie nom ja też bardzi blond lubię :gwizdanie: :doh1: wariat! iii tam hehe :>
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 przeca jestem [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 12:49_________________________________________________witaj Seves co tak cicho siedzisz i obserwujesz?? :> Witam szanownych wszystkich kolegow heh obserwuje? kurde Pany macie tu tyle stron ze sie zaczytalem w piiierony
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 nie czytaj tego spamu nic nie stracisz
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 nie czytaj tego spamu nic nie stracisz hehe nieprawda! co druga strona to jakaś ważna motoryzacyjna ciekawostka :polew:
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 nie no przez przypadek weszlem w sumie i byla mowa o jakims wyjezdzie dzis i uwierzcie czy nie ze 2godziny dochodzilem do tego watku co to za ossy :gwizdanie: przewijalem w tyl az sie coflem o dobre 10stron masakra jakas
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 nie czytaj tego spamu nic nie stracisz hehe nieprawda! co druga strona to jakaś ważna motoryzacyjna ciekawostka :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 nie no przez przypadek weszlem w sumie i byla mowa o jakims wyjezdzie dzis i uwierzcie czy nie ze 2godziny dochodzilem do tego watku co to za ossy :gwizdanie: przewijalem w tyl az sie coflem o dobre 10stron masakra jakas hehe wystarczyło wejść tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_rozpoczecie_sezonu_ossy_2010-t126581.0.html nie czytaj tego spamu nic nie stracisz hehe nieprawda! co druga strona to jakaś ważna motoryzacyjna ciekawostka :polew: :polew: tak ci wesoło?
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kędzior masz tu z innego ujęcia.. a jak Ci się dalej nie podoba to masz zryty gust :polew:
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 nie czytaj tego spamu nic nie stracisz hehe nieprawda! co druga strona to jakaś ważna motoryzacyjna ciekawostka :polew: :polew: co prawda to prawa przy okazji ladny drift po szwedzku se looknalem
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kędzior masz tu z innego ujęcia.. a jak Ci się dalej nie podoba to masz zryty gust :polew: a był taki koleś ubrany w starego junkersa? bo kiedyś widziałam takiego jak cisnął do spodka
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 chyba nie ale porytych gości tam nie brakowało.. dlatego byłem tam jeden jedyny raz
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kędzior masz tu z innego ujęcia.. a jak Ci się dalej nie podoba to masz zryty gust :polew: a masz jakies bardziej roznegliżowane jej foto? a tam od razu zryty :polew: Seves może byś nas odwiedził na spocie we wtorek? a był taki koleś ubrany w starego junkersa? bo kiedyś widziałam takiego jak cisnął do spodka no to był właśnie Kanar hehehe :polew:
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kędzior masz tu z innego ujęcia.. a jak Ci się dalej nie podoba to masz zryty gust :polew: a masz jakies bardziej roznegliżowane jej foto? a tam od razu zryty :polew: Seves może byś nas odwiedził na spocie we wtorek? a był taki koleś ubrany w starego junkersa? bo kiedyś widziałam takiego jak cisnął do spodka no to był właśnie Kanar hehehe :polew: właśnie nie umie znaleźć ;( kiedyś było tego mnóstwo na infoparty.pl ale odkąd zamknęli tą strone to poznikało masa pięknych zdjęć Musiałeś mnie kapnąć?? musiałeś??
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Musiałeś mnie kapnąć?? musiałeś?? wyśmiałeś mój gust więc no sorry ale musiałem
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 :polew: dobra miałeś prawo chociaż tyle że to rozumiesz muhehehe patrz to hehehe
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Seves może byś nas odwiedził na spocie we wtorek? Chetnie;) tylko jeszcze nie bardzo sie orientuje w temacie wtorki 19 gosport? ten na 3stawach kolo geanta bylego? wole sie upewnic bo zle trafie i co :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tak zgadza się, wszystko dokładnie masz w pierwszym poście na górze
Rekomendowane odpowiedzi