Grisza79 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 na 99,9% TAK ! No chyba że będę mial taki dzień jak dzis i będe na wieczór wyjebany jak koń po westernie.... dasz radę W razie czego , bo nie wiem jeszcze czy sam wpadne czy wezne kogoś z sobą , ale jak by co to mam nadzieje że wypakujecie mnie z fury, a pod koniec wpakujecie ?? :gwizdanie: z naszej strony masz "full service"
Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 na 99,9% TAK ! No chyba że będę mial taki dzień jak dzis i będe na wieczór wyjebany jak koń po westernie.... dasz radę W razie czego , bo nie wiem jeszcze czy sam wpadne czy wezne kogoś z sobą , ale jak by co to mam nadzieje że wypakujecie mnie z fury, a pod koniec wpakujecie ?? :gwizdanie: z naszej strony masz "full service" full ? :polew:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________dziś na zakupach pod marketem :gwizdanie: [url=http://img180.imageshack.us/i/zdjcie0062p.jpg/'> Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:02_________________________________________________
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Miszka gdzie Ty jeździsz na zakupy? [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________a tymczasem zmykam w kimono, narka
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no właśnie jakie macie plany :gwizdanie: Robota.... :polew: :polew: :polew: :klamie: No qr** poważnie!
Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no właśnie jakie macie plany :gwizdanie: Robota.... :polew: :polew: :polew: :klamie: No q***wa poważnie! no to lipton masz :polew: też spadam
Grisza79 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 stanley See ya Kto się wogóle jutro wybiera na spocik, z tego co mówią w TV to zapowiada się nam na spocik pogoda
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no właśnie jakie macie plany :gwizdanie: Robota.... :polew: :polew: :polew: :klamie: No q***wa poważnie! no to lipton masz :polew: też spadam :tongue4: Też lecę! Do jutra!
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 stanley See ya Kto się wogóle jutro wybiera na spocik, z tego co mówią w TV to zapowiada się nam na spocik pogoda Ja może też jak nic nie wypadnie... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 stanley See ya Kto się wogóle jutro wybiera na spocik, z tego co mówią w TV to zapowiada się nam na spocik pogoda Ja może też jak nic nie wypadnie... :gwizdanie: Licze że będzisz, chciałem spojrzeć na 2 rzeczy na twojim autku... Bo w mojim kilka rzeczy nie daje mi spokoju, chciabym to obczajić na twojim. (takie tam pierdoly) jeżeli to nie problem.
Bulczas Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ale jestem wyjebany po robocie. Mam nadzieje że jutro będzie trochę luzu i uda mi się wpaść na chwilę :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 stanley See ya Kto się wogóle jutro wybiera na spocik, z tego co mówią w TV to zapowiada się nam na spocik pogoda Ja może też jak nic nie wypadnie... :gwizdanie: Licze że będzisz, chciałem spojrzeć na 2 rzeczy na twojim autku... Bo w mojim kilka rzeczy nie daje mi spokoju, chciabym to obczajić na twojim. (takie tam pierdoly) jeżeli to nie problem. Luzik.
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 dziś znów spot z wami :polew: :polew: :polew: P.S. :bicz: :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi