OKO Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Już moje forumowanie się kończy na dzień dzisiejszy jadę do Buska-Zdroju
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 hej chłopaki mam pytanie czy na te spoty w piatki lub soboty to nowicjusze tez moga jeżdzic?? Kurcze to moje dopiero poczatki i nie wiem jak sie tu zbytnio odnależć. pewnie, że można Do Gliwic lepiej nie jedź, tam sami wyłudzacze, naciągacze i ściemniacze. :gwizdanie: Wpadnij lepiej do Kato [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 08:30_________________________________________________a w ogóle to
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Już moje forumowanie się kończy na dzień dzisiejszy jadę do Buska-Zdroju To szerokości... tylko wiesz uważaj przy przystankach bo pogoda super co się nie zagapisz na jakiś przystanek i ktoś Ci nie przychamuje z przodu... :polew:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 08:30_________________________________________________ hej chłopaki mam pytanie czy na te spoty w piatki lub soboty to nowicjusze tez moga jeżdzic?? Kurcze to moje dopiero poczatki i nie wiem jak sie tu zbytnio odnależć. pewnie, że można Do Gliwic lepiej nie jedź, tam sami wyłudzacze, naciągacze i ściemniacze. :gwizdanie: Wpadnij lepiej do Kato [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 08:30_________________________________________________a w ogóle to Stan... no nie przesadzaj... :polew:
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 co do Clerks z wczoraj , to z tymi aktorami oglądałem Jay i Cichy bob kontratakują , jak dla mnie mega film Jay i Cichy Bob kontratakują(2001) Lektor PL 1/10
Władziu:) Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzieki za odpowiedz a te spotki w Katowicach to kiedy są??i gdzie to jest?? A wy przyjezdzacie z dziewczynami?? wszyscy sie juz tam znacie? Jak przebiegaja takie spotkania??
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzieki za odpowiedz a te spotki w Katowicach to kiedy są??i gdzie to jest?? A wy przyjezdzacie z dziewczynami?? wszyscy sie juz tam znacie? Jak przebiegaja takie spotkania?? Całe info masz w pierwszym poście Przyjedź to się przekonasz tego nie da się opisać słowami
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 co do Clerks z wczoraj , to z tymi aktorami oglądałem Jay i Cichy bob kontratakują , jak dla mnie mega film Jay i Cichy Bob kontratakują(2001) Lektor PL 1/10 Keżor i tu masz racje... mega produkcja... :polew:
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzieki za odpowiedz a te spotki w Katowicach to kiedy są??i gdzie to jest?? A wy przyjezdzacie z dziewczynami?? wszyscy sie juz tam znacie? Jak przebiegaja takie spotkania?? świeże mięsko!
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 09:06_________________________________________________ Dzieki za odpowiedz a te spotki w Katowicach to kiedy są??i gdzie to jest?? A wy przyjezdzacie z dziewczynami?? wszyscy sie juz tam znacie? Jak przebiegaja takie spotkania?? świeże mięsko! nami się już znudziłaś
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wiosna Panie sierżancie ! urozmaicenia mile widziane
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wiosna Panie sierżancie ! urozmaicenia mile widziane uuuuuuuffffffffff................Stanley nie ma lekko
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wiosna Panie sierżancie ! urozmaicenia mile widziane Bidny Stan... :polew:
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wiosna Panie sierżancie ! urozmaicenia mile widziane uuuuuuuffffffffff................Stanley nie ma lekko true... dlatego musi się często przebierać
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 zobaczymy, kto do kogo przyjedzie wiosna Panie sierżancie ! urozmaicenia mile widziane uuuuuuuffffffffff................Stanley nie ma lekko true... dlatego musi się często przebierać zobaczymy, kto pierwszy się przebierze
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stanley - wpadnij kiedyś na zlota w skórach
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stanley - wpadnij kiedyś na zlota w skórach To nie skóra... tylko błyszczący Latex...
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stanley - wpadnij kiedyś na zlota w skórach To nie skóra... tylko błyszczący Latex... :sick3:
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stanley - wpadnij kiedyś na zlota w skórach To nie skóra... tylko błyszczący Latex... :sick3: co że teraz to niby się nie podoba przy ludziach a w domu to co innego biedny stan
Rekomendowane odpowiedzi