akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No i kto wybiera się do Gliwic? JA! No i kto wybiera się do Gliwic? JA! :good: Kto jeszcze? :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to jak już powitania mamy za sobą to powiedz to tam za motornie masz w tej Omedze hahaha tak bo Miszka sie poczuł niepowitany :polew: Omega już jest poznana na spotach a witać się nie musze bo troche stażem już jestem na forum :tongue4: chodziło mi o powitanie na dziś.. a co do Omy to pewnie dlatego że ja nowy tutaj jestem to jej nie widziałem :polew: to co Citam napędza te tylnie kółka?? motorownia słaba 2.0 z LPG po długich bojach 210 km/h leci
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 k**wa j**any gwint. Chciałem se posadzić auto w dół i jedna strona poszła ładnie a z drugiej ni h*ja nie da się odkręcić
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ku***a j**any gwint. Chciałem se posadzić auto w dół i jedna strona poszła ładnie a z drugiej ni h*ja nie da się odkręcić :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 I tak to odkręcę nie dziś to kiedyś
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 siemacie w katowicach [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 18:48_________________________________________________ Stanley co to za gleba sie pojawila no no
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pewnie stoi na jakimś nierównym terenie
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pewnie stoi na jakimś nierównym terenie popsułeś ten piękny obraz PS. szkoda ze nie zrobilem zdjecia tylnego koła ( wyglądam jak rasowy allroad )
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pewnie stoi na jakimś nierównym terenie popsułeś ten piękny obraz PS. szkoda ze nie zrobilem zdjecia tylnego koła ( wyglądam jak rasowy allroad ) U mnie na gwincie czasami jest jakbym miał koło schowane w nadkole
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Diman, robisz tam jakąs majówkę w Anglii?
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Diman, robisz tam jakąs majówkę w Anglii? no wlasnie cos bedziemy napewno robic ale pewnie nic specjalnego nie wymyslimy tylko albo i pewnie tyle albo az tyle :kox:
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Diman, robisz tam jakąs majówkę w Anglii? no wlasnie cos bedziemy napewno robic ale pewnie nic specjalnego nie wymyslimy tylko albo i pewnie tyle albo az tyle :kox: Czyli tak jak zwykle
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Diman, robisz tam jakąs majówkę w Anglii? no wlasnie cos bedziemy napewno robic ale pewnie nic specjalnego nie wymyslimy tylko albo i pewnie tyle albo az tyle :kox: to wypij tam nasze zdrowie, a my tutaj wypijemy twoje
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Diman, robisz tam jakąs majówkę w Anglii? no wlasnie cos bedziemy napewno robic ale pewnie nic specjalnego nie wymyslimy tylko albo i pewnie tyle albo az tyle :kox: to wypij tam nasze zdrowie, a my tutaj wypijemy twoje ok wypije
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stan nabrałem się początkowo, że się gleba pojawiła, aż w profil Twojej furki wszedłem a tu taki babol po majówce coś fajnego będę miał już w komplecie, jutro pierwsza przymiarka w górach [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 20:57_________________________________________________co się kierwa czaisz leszczu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stan nabrałem się początkowo, że się gleba pojawiła, aż w profil Twojej furki wszedłem a tu taki babol po majówce coś fajnego będę miał już w komplecie, jutro pierwsza przymiarka w górach [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 20:57_________________________________________________co się kierwa czaisz leszczu :gwizdanie: babol :polew: :polew: nadrabiałem spamik c*p*ko [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 22:02_________________________________________________ ku***a j**any gwint. Chciałem se posadzić auto w dół i jedna strona poszła ładnie a z drugiej ni h*ja nie da się odkręcić witaj w klubie :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 co tam nowego?? bo siedze w robocie i mi sie nudzi.. a dopiero zacząłem
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 co tam nowego?? bo siedze w robocie i mi sie nudzi.. a dopiero zacząłem c**jnia z grzybnią z patatajnią
Rekomendowane odpowiedzi