Kanar Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 no ja bym sie przejechał.. pytanie tylko czy jechać busem czy autem bo w sumie busem nie bardzo mi sie chce
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze Stan pewnie sprząta a Basia siedzi przed kompem...
Adrenalina Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 a kto powiedział że ja mam zły humor? widocznie juz uczulony jest i przewrazliwiony na pewne teksty :gwizdanie: Kolega trafił w sedno :gwizdanie: kobiety nie sa takie trudne do rozpracowania :gwizdanie: kolejny badacz kobiecej natury ? :gwizdanie: bron Boze, kamikadze nie jestem... tez odczulem ten dotyk :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 12:50_________________________________________________ Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze Stan pewnie sprząta a Basia siedzi przed kompem... dzisiaj może pospać dłużej
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 no ja bym sie przejechał.. pytanie tylko czy jechać busem czy autem bo w sumie busem nie bardzo mi sie chce ja bym ci polecał przyjechać busem :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę !
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie: nie mam zastrzeżonego, więc nie pochlebiaj sobie
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie: nie mam zastrzeżonego, więc nie pochlebiaj sobie o coś innego mi chodziło nie skumałaś dowcipa
Adrenalina Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie: nie mam zastrzeżonego, więc nie pochlebiaj sobie o coś innego mi chodziło nie skumałaś dowcipa nie wymagaj dzisiaj ode mnie kreatywnego myślenia :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie: nie mam zastrzeżonego, więc nie pochlebiaj sobie o coś innego mi chodziło nie skumałaś dowcipa nie wymagaj dzisiaj ode mnie kreatywnego myślenia :gwizdanie: Mocno zakrapiany grill???
Adrenalina Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie: nie mam zastrzeżonego, więc nie pochlebiaj sobie o coś innego mi chodziło nie skumałaś dowcipa nie wymagaj dzisiaj ode mnie kreatywnego myślenia :gwizdanie: Mocno zakrapiany grill??? troche sie poniszczyłam
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kanar pewnie że jest Basia obudź Stana niech mi na sms odpisze aaaa to Ty tak zakłócasz naszą majową sielankę ! ej to nie ja wczoraj wydzwaniałem z zastrzeżonego :gwizdanie: nie mam zastrzeżonego, więc nie pochlebiaj sobie o coś innego mi chodziło nie skumałaś dowcipa nie wymagaj dzisiaj ode mnie kreatywnego myślenia :gwizdanie: Mocno zakrapiany grill??? troche sie poniszczyłam W końcu weekend... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 dobra pany i panowie ja się zbieram do mojej i później śmigamy jako do Keżora także do zobaczyska
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 dobra pany i panowie ja się zbieram do mojej i później śmigamy jako do Keżora także do zobaczyska No to narta! Ja mam nadzieję, że też się ogarnę i wpadnę do Was!
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 No Grill to się chyba udał bo jakieś pustki na forum.... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki Keżor - mega imprezka - ciekawe co tam na koniec wyprawialiście
krolu Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki Keżor - mega imprezka - ciekawe co tam na koniec wyprawialiście ciekawe kto spadł
Rekomendowane odpowiedzi