keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 tu kaj mieszkam , a co ? czyli kaj? mam interesa w tamtym rejonie i chcialbym wiedziec z ktorej strony K-c to jest (jak tam dojechac) na wylocie na Mikołów , Pucek jak jechał na grilla do mnie to mówił , że najszybciej przez Żory jest jak co to dzwoń do mnie jakbyś sie stracił
Kanar Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 tak jest wątek keżora tyle że z tego co wywnioskowałem to jak ktoś ma plastikowe te zaczepy to lepiej tego nie ruszać bo łatwo zdupczyć.. a że tak powiem nie po to rozebrałem pół dechy żeby sie poddać przez jakieś kołki :gwizdanie: Ściągnąć schowek i odkręcić tapicerkę pod kierownicą to pikuś, ale żeby tą długą główną listwę ściągnąć to musisz konsolę środkową odkręcić żeby się dostać do jednego zaczepu, który jest dokładnie nad tą konsolą za późno to przeczytałem bo tak może bym sobie odpuścił. Tak czy siak dotarłem do tego i nie obyło się bez rozebrania konsoli środkowej a nawet tunelu (bo mi plastiki na łączeniu sie nie chciały rozejść Operacja zakończyła się sukcesem i o dziwo bez strat jak skończe wszystko i bede miał czas to zrobie fotorelacje dla potomnych :>
A-rek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 niechce ktos z was zamienic opon 205/50 R17 na opony 225/45 R17 :?: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 niechce ktos z was zamienic opon 205/50 R17 na opony 225/45 R17 :?: :gwizdanie: a pokaż jak wyglądają na feldze
keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 to jest 8" ? bo ja mam 9" i sie zastanawiam czy nie pójść w hardcore-naciąg
keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 tak 8" dodam ze ja mam 225/45, a chce 205/50 aaaaa , w tą strone to nie ja mam w domu 3 kpl 225/45
Pucek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 właśnie wciągam stronga Arek, dokładnie jest tak jak pisze Keżor, jadąc przez Knurów na A4 jest jakoś 50km a jadąc przez żory/mikołow masz 36 km a droga też dobrej jakości
A-rek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 a tak z innej beczki to nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze ta fotka bedzie tu pasowala :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 a tak z innej beczki to nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze ta fotka bedzie tu pasowala :gwizdanie: idealnie pasuje
stanley Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 siema z wieczora trasa K-ce -> Korbielów -> K-ce zaliczona w drodze powrotnej same korki: 7km w Auschwitz, później w Tychach wypadek ( dobrze, że na CB odzywało się kilka sprytnych co wytłumaczyli objazdy)
stanley Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jechałeś przez Oświęcim ? nie, na szczeście odbiłem na Brzeszcze a i dzięki za podpowiedź
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jechałeś przez Oświęcim ? nie, na szczeście odbiłem na Brzeszcze a i dzięki za podpowiedź spoko, pytam bo robię często tą trasę do Korbielowa i zdziwiła mnie ta Twoja trasa
stanley Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jechałeś przez Oświęcim ? nie, na szczeście odbiłem na Brzeszcze a i dzięki za podpowiedź spoko, pytam bo robię często tą trasę do Korbielowa i zdziwiła mnie ta Twoja trasa jechałem przez Oświecim i Żywiec, przeważnie jeździłem S1 ale słyszałem, że tam jakieś remonty itd w sumie tylko 6km różnicy, czasowo podobnie, a przez Międzybrodzie ładniejsze widoki
Rekomendowane odpowiedzi