Pucek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 to przez ta pogode :gwizdanie: taaa :gwizdanie: 8 godzin na kopalni i 5 godzin w drugiej robocie
A-rek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Pogoda jest do d*py o przypomnial mi sie kawal :> facet złapał złotą rybke, no i rybka mówi: wypuść mnie, a spełnie twoje życzenia. facet na to: chcę mieć wszystkie d*py na świecie....... i rybka zamieniła go w papier toaletowy [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 22:41_________________________________________________ to przez ta pogode :gwizdanie: taaa :gwizdanie: 8 godzin na kopalni i 5 godzin w drugiej robocie chodzilo mi o frekfencje na spocie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Trzeba wszystkich nieobecnych ukarać... Ciebie podwójnie! :bicz: to przez ta pogode :gwizdanie: taaa :gwizdanie: 8 godzin na kopalni i 5 godzin w drugiej robocie Co ty Będziesz robił z tą kasą!
Miszka82 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 jak już o papierze toaletowym gadka to: Babeczka taka z dużą d*pą i małymi cyckami przychodzi do lekarza i mówi - panie doktorze mam małe piersi niech pan coś wymyśli doktor patrzy na dupe i na cycki i mówi: - musi pani pocierać cycki papierem toaletowym a babka pyta dlaczego ? doktor na to: d*pie pomogło to i cyckom też powinno [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 22:45_________________________________________________ Ciebie podwójnie! :bicz: niby to czemu
Grisza79 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 jak już o papierze toaletowym gadka to: Babeczka taka z dużą d*pą i małymi cyckami przychodzi do lekarza i mówi - panie doktorze mam małe piersi niech pan coś wymyśli doktor patrzy na dupe i na cycki i mówi: - musi pani pocierać cycki papierem toaletowym a babka pyta dlaczego ? doktor na to: pupie pomogło to i cyckom też powinno [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 22:45_________________________________________________ Ciebie podwójnie! :bicz: niby to czemu :polew:
keżor Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 ja też już po spocie , ale życze wszystkim miłych snów , bo lece spać
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 jak już o papierze toaletowym gadka to: Babeczka taka z dużą d*pą i małymi cyckami przychodzi do lekarza i mówi - panie doktorze mam małe piersi niech pan coś wymyśli doktor patrzy na dupe i na cycki i mówi: - musi pani pocierać cycki papierem toaletowym a babka pyta dlaczego ? doktor na to: pupie pomogło to i cyckom też powinno [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 22:45_________________________________________________ Ciebie podwójnie! :bicz: niby to czemu :polew: Bo coś podskakujesz! qr**! Oglądacie Wojewódzkiego?! :polew:
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 q***wa! Oglądacie Wojewódzkiego?! ogladam Widziałeś co Czesław zaśpiewał!? DObry jest kolo!
A-rek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 szczerze to nieznam goscia i jakis dziwny on jest
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 szczerze to nieznam goscia i jakis dziwny on jest No dziwny! :polew: Ale ma pare dobrych piosenek, tekstów...
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 ja też już po spocie , ale życze wszystkim miłych snów , bo lece spać :jerk: fajne :kox:
Rekomendowane odpowiedzi