Pucek Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 na na spiża w piątek odpadam :gwizdanie: do końca nie wiem czy będę na spocie, ale nie powiem, jakaś domówka by się przydała, najlepiej w sobotę Stanley, może odprawisz w końcu te urodziny
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 ja i Krolu pewnie sie wybierzemy do Spiża chociaż on kręci z panną jakąś , to może Ona mu nie pozwolić [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:17_________________________________________________ale jak już mówiłem wcześniej , spadam spać
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja i Krolu pewnie sie wybierzemy do Spiża chociaż on kręci z panną jakąś , to może Ona mu nie pozwolić się zakochał czy jak
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja i Krolu pewnie sie wybierzemy do Spiża chociaż on kręci z panną jakąś , to może Ona mu nie pozwolić się zakochał czy jak to już po chopie
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja i Krolu pewnie sie wybierzemy do Spiża chociaż on kręci z panną jakąś , to może Ona mu nie pozwolić się zakochał czy jak to już po chopie to komu przekazał w spadku kabel do VAGowania? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja i Krolu pewnie sie wybierzemy do Spiża chociaż on kręci z panną jakąś , to może Ona mu nie pozwolić się zakochał czy jak to już po chopie jeśli tak no to po chopie [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:23_________________________________________________Max co z Tobą ziom ?
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 na na spiża w piątek odpadam :gwizdanie: do końca nie wiem czy będę na spocie, ale nie powiem, jakaś domówka by się przydała, najlepiej w sobotę Stanley, może odprawisz w końcu te urodziny ja juz jestem za stary na odprawianie urodzin, nie ma co się chwilić, zwłaszcza jak jakaś obca panna zapyta u mnie w domu ile mam lat, a wiesz, że ja nie potrafię kłamać Na poważnie to możemy cos u mnie wypić, tylko jednym pasi sobota, innym piatek... chyba zrobie ankiete :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:25_________________________________________________Max?
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 a był MAx teraz na spocie ? podobno nieno to jak większości sobota to chlejemy u Stanleya tzn bawimy się
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 pomyślimy ja uciekam do łóżka Ja też spadam a był MAx teraz na spocie ? podobno nieno to jak większości sobota to chlejemy u Stanleya tzn bawimy się to trzeba go przekopać i się opamięta a do Stanleya można się wbić [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:33_________________________________________________ nara chłopy
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 albo do Miszki na parapetówe :kox: jak będę miał coffee table
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 albo do Miszki na parapetówe :kox: jak będę miał coffee table poradzimy sobie bez tego
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 albo do Miszki na parapetówe :kox: [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:39_________________________________________________ albo do Miszki na parapetówe :kox: jak będę miał coffee table poradzimy sobie bez tego true
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 temat parapetówy jest taki - będzie ale jak będzie ładna pogoda bo: 1. Zrobimy kilka flaszek i 2. Obok jest polanka i tam gryll 3. Pojedli popili to wy***rdalać
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 temat parapetówy jest taki - będzie ale jak będzie ładna pogoda bo: 1. Zrobimy kilka flaszek i 2. Obok jest polanka i tam gryll 3. Pojedli popili to wy***rdalać pkt1 a) zarzygamy ci całą chałupę i opierd*limy wszystko co było w lodówce i barku pkt2 a) tam odpoczniemy w łonie natury pkt3 a) rozjedziemy się do domciów
Rekomendowane odpowiedzi