stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 temat parapetówy jest taki - będzie ale jak będzie ładna pogoda bo: 1. Zrobimy kilka flaszek i 2. Obok jest polanka i tam gryll 3. Pojedli popili to wy***rdalać w moim przypadku bedą tylko dwie możliwości: w razie niepogody: 1. popili co przynieśli, to wio do spiża w razie pogody: 2. popili co przynieśli, to wio do spiża
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 5. Goroli nie zaproszę przeca ja nie z gór :polew:
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 http://demotywatory.pl/1524250/Niespelnione-marzenie-z-dziecinstwa dobra ... dobra ... ide już
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 http://demotywatory.pl/1524250/Niespelnione-marzenie-z-dziecinstwa dobra ... dobra ... ide już bluu :polew:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek łaaaaaaaaaaaaa :polew: :polew: :polew: k**wa pamiętam :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek łaaaaaaaaaaaaa :polew: :polew: :polew: ku***a pamiętam :polew: :polew: kutwa, wiedziałam że nie tylko ja byłam poryta ..... a stan sie ze mnie śmieje :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek łaaaaaaaaaaaaa :polew: :polew: :polew: ku***a pamiętam :polew: :polew: kutwa, wiedziałam że nie tylko ja byłam poryta ..... a stan sie ze mnie śmieje :gwizdanie: moja też to robiła
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 jutro spiż?? :banan2: ja nie idę już pod pantoflem jesteś ? szybko :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek łaaaaaaaaaaaaa :polew: :polew: :polew: ku***a pamiętam :polew: :polew: kutwa, wiedziałam że nie tylko ja byłam poryta ..... a stan sie ze mnie śmieje :gwizdanie: moja też to robiła tanio Was te randki wychodziły...... paczka flipsów i cała noc zabawy :polew:
krolu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 jutro spiż?? :banan2: ja nie idę już pod pantoflem jesteś ? szybko :gwizdanie: nie, na szczęście moja "koleżanka" jest bardziej imprezowa niż, ja więc, z tym nie będzie problemów... problem jest z moją szkoła... :confused4:
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek łaaaaaaaaaaaaa :polew: :polew: :polew: ku***a pamiętam :polew: :polew: kutwa, wiedziałam że nie tylko ja byłam poryta ..... a stan sie ze mnie śmieje :gwizdanie: moja też to robiła tanio Was te randki wychodziły...... paczka flipsów i cała noc zabawy :polew: zanim byłem z obecną to jeszcze było kilka przed nią a wy ze Stanem od podstawówki ?
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek :polew: ok panyy ja uciekam spać bo czeka na mnie wyposzczona niunia
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek łaaaaaaaaaaaaa :polew: :polew: :polew: ku***a pamiętam :polew: :polew: kutwa, wiedziałam że nie tylko ja byłam poryta ..... a stan sie ze mnie śmieje :gwizdanie: moja też to robiła tanio Was te randki wychodziły...... paczka flipsów i cała noc zabawy :polew: zanim byłem z obecną to jeszcze było kilka przed nią a wy ze Stanem od podstawówki ? od przedszkola [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 00:05_________________________________________________ Basia mi zdradziła, że sklejała sobie cały łańcuszek :polew: ok panyy ja uciekam spać bo czeka na mnie wyposzczona niunia kędzior, to że masz ją na kompie sie nie liczy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 00:06_________________________________________________dlaczego mi sie popsuło ???;(
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 zakochałem się perfekttt kobieta for mii :zemdlal: :sex:
Rekomendowane odpowiedzi