Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Bulczas wielki szacun że po mnie przyjechałeś(podobno) :notworthy:
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze Kędzior :gwizdanie: czyli trzeba go zlikwidować ejj gdzie ja jestem???madafaka meny i womenki?? Bulczas wielki szacun że po mnie przyjechałeś(podobno) :notworthy: jest i talent
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Bulczas wielki szacun że po mnie przyjechałeś(podobno) :notworthy: Spoko to był mój szofer [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:22_________________________________________________ jest i talent I to jaki
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze Kędzior :gwizdanie: czyli trzeba go zlikwidować ejj gdzie ja jestem???madafaka meny i womenki?? Bulczas wielki szacun że po mnie przyjechałeś(podobno) :notworthy: jest i talent Dominator
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze Kędzior :gwizdanie: czyli trzeba go zlikwidować ejj gdzie ja jestem???madafaka meny i womenki?? Bulczas wielki szacun że po mnie przyjechałeś(podobno) :notworthy: :polew: :polew: :polew: idź lepiej spać... nie wiem kiedy idziesz do pracy ale i tak idź spać... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 spoko luz o 4:15 wstaje ale rypne sobie browara jeszcze
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 spoko luz o 4:15 wstaje ale rypne sobie browara jeszcze Yeah Bunny
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 co ja robię tu uuuuuu co ja tutaj robięęęęęę eeeeee tralalalalalallala
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 co ja robię tu uuuuuu co ja tutaj robięęęęęę eeeeee tralalalalalallala idz spać coś mi się wydaje że rano będzie "Szczęść Boże, czy mogę prosić o urlop?"
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 co ja robię tu uuuuuu co ja tutaj robięęęęęę eeeeee tralalalalalallala :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 co ja robię tu uuuuuu co ja tutaj robięęęęęę eeeeee tralalalalalallala idz spać coś mi się wydaje że rano będzie "Szczęść Boże, czy mogę prosić o urlop?" jako przodowy dam rade hehehe
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: niby nic a tak to się zaczeło lalalalala
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: Stana? a co z nim było?
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: Stana? a co z nim było? to Stanl;ey był na imprezie?? niepamiętam :polew:
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: Stana? a co z nim było? Leżał na łóżku jak szynka na kromce a Kędzior bawił się jego sutkiem :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: Stana? a co z nim było? Leżał na łóżku jak szynka na kromce a Kędzior bawił się jego sutkiem :polew: przestań ściemniać
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: Stana? a co z nim było? Leżał na łóżku jak szynka na kromce a Kędzior bawił się jego sutkiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kędzior, a zakręciłeś jego sutkiem? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 biedne te chłopaki jutro będzie full wyzysk Szkoda że nie widziałeś Stana :polew: Stana? a co z nim było? Leżał na łóżku jak szynka na kromce a Kędzior bawił się jego sutkiem :polew: a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew:
Rekomendowane odpowiedzi