Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: wstał o 6:00 pojechał do pracy, o 8:00 już był w domu jest boski a kędzior na bank jeszcze nastukany śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzwoniłem do Stana i mówił że był na chwilę w pracy, ale że się źle czuł to wrócił do domu :polew: wstał o 6:00 pojechał do pracy, o 8:00 już był w domu jest boski a kędzior na bank jeszcze nastukany śpi no wcale bym sie nie zdziwiła... jak on jeszcze w nocy przy browarku na gadu mi piosenki pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coraz więcej ludzi ma swoją emotkę :> Miszka ta od soboty należy do ciebie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coraz więcej ludzi ma swoją emotkę :> Miszka ta od soboty należy do ciebie :> na spółkę z Krolem oczywiście ja z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coraz więcej ludzi ma swoją emotkę :> Miszka ta od soboty należy do ciebie :> na spółkę z Krolem oczywiście ja z tyłu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coraz więcej ludzi ma swoją emotkę :> Miszka ta od soboty należy do ciebie :> na spółkę z Krolem oczywiście ja z tyłu :polew: jesteście poryci ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coraz więcej ludzi ma swoją emotkę :> Miszka ta od soboty należy do ciebie :> na spółkę z Krolem oczywiście ja z tyłu tobie się chyba coś w la głowę stało :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Coraz więcej ludzi ma swoją emotkę :> Miszka ta od soboty należy do ciebie :> na spółkę z Krolem oczywiście ja z tyłu :polew: jesteście poryci ... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 11:33_________________________________________________ po trupach do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 11:33_________________________________________________ po trupach do celu Ale, Krolu nie był trupem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja po weekendzie czuję się mniej więcej tak; 05. WWO & Koro - Z dala od zgiełku dzięki WAM :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja po weekendzie czuję się mniej więcej tak; 05. WWO & Koro - Z dala od zgiełku Krolu sobota wieczór to był twój czas, jak na bas w dobrym bicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja spadam do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Doniu - Przestrzen doniu - cwaniak Nagrania z czasów jak Hip-Hop w Polsce jeszcze raczkował, ale są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemanoo ja wstałem do pracy ale się nieczułem za specjalnie także wezmę urlop na telefon co za masakra jakaś już więcej tak niepije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemanoo ja wstałem do pracy ale się nieczułem za specjalnie także wezmę urlop na telefon co za masakra jakaś już więcej tak niepije A taki monter byłeś wczoraj "jeszcze se browara ciulne i za 4 godzinki wstaję do roboty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemanoo ja wstałem do pracy ale się nieczułem za specjalnie także wezmę urlop na telefon co za masakra jakaś już więcej tak niepije A taki monter byłeś wczoraj "jeszcze se browara ciulne i za 4 godzinki wstaję do roboty" hehe wczoraj się lepiej czułem niż dzisiaj rano hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Doniu & Duże Pe - Energia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemanoo ja wstałem do pracy ale się nieczułem za specjalnie także wezmę urlop na telefon co za masakra jakaś już więcej tak niepije co Ty powiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 joł kędzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi