Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja znalazłem więcej naszych gwiazd: No i Miszka sunia nad którą się tak spuszczaliśmy, masz okazję obejrzeć ją po trzeźwemu (jakbyś nie czaił to ta po prawej) OH MY FUCKI'N GOD gregory no, a ja do niej najebany że jest piękna itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ide do wyrka....Szykują się robótki ręczne... Relax musi byc :gwizdanie: Rano trza wstać wypoczętym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ide do wyrka....Szykują się robótki ręczne... Relax musi byc :gwizdanie: Rano trza wstać wypoczętym i na spota dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja znalazłem więcej naszych gwiazd: No i Miszka sunia nad którą się tak spuszczaliśmy, masz okazję obejrzeć ją po trzeźwemu (jakbyś nie czaił to ta po prawej) OH MY FUCKI'N GOD gregory no, a ja do niej najebany że jest piękna itp Nic się nie przejmuj kup se flacha i obserwuj Nie bo na tym zdjęciu się jakoś dziwnie uśmiecha, ale w rzeczywistości była ładniejsza. A jeśli chodzi o kobietę którą ja poznałem to nie znalazłem jej na żadnej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 No nie zazdroszcze Wam tego czego nie pamiętacie! :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja spadam do wyrka. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja spadam do wyrka. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ty też już lecisz Miszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ty też już lecisz Miszka? jeszcze nie ale zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ty też już lecisz Miszka? jeszcze nie ale zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 na mnie też czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 na mnie też czas :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To co ja mam gasić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To co ja mam gasić? to gaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To co ja mam gasić? to gaś :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 zgaszę koło 3 jak skończę projekt, żeby w piątek znów imprezować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 zgaszę koło 3 jak skończę projekt, żeby w piątek znów imprezować :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 mam nadzieję że projekt skończony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ehh jaka ta praca jest pojebana dwa dni jakiegoś audytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 mam nadzieję że projekt skończony :gwizdanie: Chyba nad nim zasnął bo nic już nie przemówił... ehh jaka ta praca jest pojebana dwa dni jakiegoś audytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi