Bulczas Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mnie też nie będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 mnie dzisiaj niebędzie na spocie sorki, więc będziecie mogli mnie poobgadywać :gwizdanie: a co Ty tak nie jeździsz na spoty? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 mnie dzisiaj niebędzie na spocie sorki, więc będziecie mogli mnie poobgadywać :gwizdanie: a co Ty tak nie jeździsz na spoty? :gwizdanie: niemam na wachę :polew: muszę odpocząć bo się nie czuję zbyt specjalnie [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 19:14_________________________________________________ Mnie też nie będzie :gwizdanie: czyli wiadomo kogo będą obgadywać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 no fakt, zachciało się 2.8 to się ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 no fakt, zachciało się 2.8 to się ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dzemka zaliczona teraz trza za***rdalać do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam... siema "kuchnia" widziałem pare dni temu Twoją fure pod saloonem fiata w kato :gwizdanie: planujesz zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam... siema "kuchnia" widziałem pare dni temu Twoją fure pod saloonem fiata w kato :gwizdanie: planujesz zmienić ? Fiata?? eee ja pracuje w Ziębie więc po sąsiedzku z Partnerem;) ale spostrzegawczośc na celujący[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:03_________________________________________________keżor kurcze chce wrzucić LED żaróweczki na postój i oświetlenie tabl rejestr.... musze tak jakieś ciulstwa dawać rezystory czy jak...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 a co tam robisz w ziembie ? bo mama planuje furacza kupować a ostatnio była na wymianie hamulców(własne tajle) i przeglądzie i wybuliła prawie pół klocka W CLIO 2 z 98 roku :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:07_________________________________________________co do LEDów to szukaj w dziale tuning i stylizacja , tam troche tego było opisane , najlepiej coś co trzyma 12V , wtedy ledy są praktycznie wieczne bo LEDy nie lubią skoków napięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ja kupilem ledowe i nic niemusialem dawac i ku zdziwieniu jeszcze dzialaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 a co tam robisz w ziembie ? bo mama planuje furacza kupować a ostatnio była na wymianie hamulców(własne tajle) i przeglądzie i wybuliła prawie pół klocka W CLIO 2 z 98 roku :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:07_________________________________________________co do LEDów to szukaj w dziale tuning i stylizacja , tam troche tego było opisane , najlepiej coś co trzyma 12V , wtedy ledy są praktycznie wieczne bo LEDy nie lubią skoków napięcia to coś tam to : stabilizator napięcia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dział koordynacji handlowej - nie mylić z sprzedawczykiem;) kolego jak coś to niech się do mnei zgłosi....czemu nie moze pomoge kiedyś w zakupie - nic poza tym ceny serwisu to osobna sprawa..... ok a teraz odpowiedz mi co z LED postojami i tabl rejestr? potrzebuje rezystorki jak nei mam FISa pelnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ja już w doma, spot taki sobie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 jakie włożyć? LEDki [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:13_________________________________________________takie: http://allegro.pl/item1025684368_postojowki_led_w5w_walcowe_oryginalne_promocja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dział koordynacji handlowej - nie mylić z sprzedawczykiem;) kolego jak coś to niech się do mnei zgłosi....czemu nie moze pomoge kiedyś w zakupie - nic poza tym ceny serwisu to osobna sprawa..... ok a teraz odpowiedz mi co z LED postojami i tabl rejestr? potrzebuje rezystorki jak nei mam FISa pelnego dostała już jakieś rabaty niby , dywaniki , alarm i jakieś tam pierdoły jako stały klient , bo 12 lat temu to clio też kupowała u zięby , a co do ledów , to jak nie masz fisa to nic nie potrzebujesz , bo spalonych żarówek Ci nie pokaże , ale możesz dać jakieś "coś" żebyś miał cały czas 12v ja sie na tym tak nie znam :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:19_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 pamiętacie go ? http://www.sfora.pl/Aktor-Maciej-Kozlowski-nie-zyje-a20039 wporzo koleś był, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 pamiętacie go ? http://www.sfora.pl/Aktor-Maciej-Kozlowski-nie-zyje-a20039 wporzo koleś był, szkoda .............no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dział koordynacji handlowej - nie mylić z sprzedawczykiem;) kolego jak coś to niech się do mnei zgłosi....czemu nie moze pomoge kiedyś w zakupie - nic poza tym ceny serwisu to osobna sprawa..... ok a teraz odpowiedz mi co z LED postojami i tabl rejestr? potrzebuje rezystorki jak nei mam FISa pelnego dostała już jakieś rabaty niby , dywaniki , alarm i jakieś tam pierdoły jako stały klient , bo 12 lat temu to clio też kupowała u zięby , a co do ledów , to jak nie masz fisa to nic nie potrzebujesz , bo spalonych żarówek Ci nie pokaże , ale możesz dać jakieś "coś" żebyś miał cały czas 12v ja sie na tym tak nie znam :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:19_________________________________________________ :polew: Cool cool cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 keżor filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi