keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ?
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 PS. byłem w żabce i pytałem kto był na zmianie w niedziele wieczorem hehe i kto był?? dobrze że w żabce niespaliliśmy miejscówki :gwizdanie: była Mariolka, ta blondynka ( właśnie wczoraj jak wchodziłem po spocie jakoś dziwnie się uśmiechała) ciekawe cośmy tam gadali :mysli:
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 PS. byłem w żabce i pytałem kto był na zmianie w niedziele wieczorem hehe i kto był?? dobrze że w żabce niespaliliśmy miejscówki :gwizdanie: była Mariolka, ta blondynka ( właśnie wczoraj jak wchodziłem po spocie jakoś dziwnie się uśmiechała) ciekawe cośmy tam gadali :mysli: jak to co: :polew: z d*py do ryja
Adam.S Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 PS. byłem w żabce i pytałem kto był na zmianie w niedziele wieczorem hehe i kto był?? dobrze że w żabce niespaliliśmy miejscówki :gwizdanie: była Mariolka, ta blondynka ( właśnie wczoraj jak wchodziłem po spocie jakoś dziwnie się uśmiechała) ciekawe cośmy tam gadali :mysli: jak to co: :polew: z d*py do ryja
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38 i taki dystans
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38 to ja w takim wypadku dał dystans MAX 5mm z tyłu , bo z przodu pewnie jest OK :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38 to chyba nawet za duże te dystanse, ale ja sie za bardzo nie znam
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38 to ja w takim wypadku dał dystans MAX 5mm z tyłu , bo z przodu pewnie jest OK :gwizdanie: może Adam.S chce zrobić Monster Trucka
Adam.S Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38 to ja w takim wypadku dał dystans MAX 5mm z tyłu , bo z przodu pewnie jest OK :gwizdanie: jutro sie wszystko okaże
akjam Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Witam dziś przyszły dystanse które zamówiłem ale nie wiem czy trochę nie przesadziłem bo mają po 2,5 cm aż boje się ich jutro montować a jakie masz ET ? ET mam 38 to ja w takim wypadku dał dystans MAX 5mm z tyłu , bo z przodu pewnie jest OK :gwizdanie: może Adam.S chce zrobić Monster Trucka No z takimi dystansami to srogo by było...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 jak założe to zrobie fotke i jutro wrzuce obawiam się,że obiektywu braknie
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 była Mariolka, ta blondynka ( właśnie wczoraj jak wchodziłem po spocie jakoś dziwnie się uśmiechała) ciekawe cośmy tam gadali :mysli: hehe Mariolka niepamiętam jej ale już mi się podoba :gwizdanie: to trzeba się było zapytać, ale pewnie same mądre rzeczy żeśmy gadali co do fotek
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 ja przy ET60 dałem z tyłu dystans 20mm jak dla mnie to jest OK i naprawde , max dystans to 5mm :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 a jak już Stan zaczął , to ja też wrzuce jedną fotke sama natura , a z tyłu domek z zatoru
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 a jak już Stan zaczął , to ja też wrzuce jedną fotke sama natura , a z tyłu domek z zatoru który to numer domku?
Rekomendowane odpowiedzi