krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 jedzie ktoś do gliwic??? jest gdzies jakaś biba dziś wieczorem??? biba jest zawsze... ważne czy są chętni [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 14:17_________________________________________________ pijackie mordy to gdzie w sobotę uderzamy ? ja słyszałem, że u Krola jest wolna chata :gwizdanie: ale trzeba to potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ja odpadam w ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 pijackie mordy to gdzie w sobotę uderzamy ? a czemu sie ze mną nie przywitałeś ?? a co do soboty to byłbym za Klubem jakimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a ja słyszałem że ten królu nic nie organizuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 14:20_________________________________________________ pijackie mordy to gdzie w sobotę uderzamy ? a czemu sie ze mną nie przywitałeś ?? a co do soboty to byłbym za Klubem jakimś yyy no przepraszam Koksy i Geje klubik? miał być mega club z ciężką muzą, ale może być Spiż z przejebaną muzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a ja słyszałem że ten królu nic nie organizuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 14:20_________________________________________________[quote :wallbash: wy jesteście miękkie pytki i wymiękacie... najwyżej pusze sobie vive 2 reedsy i będę się sam bawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a ja słyszałem że ten królu nic nie organizuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 14:20_________________________________________________[quote :wallbash: wy jesteście miękkie pytki i wymiękacie... najwyżej pusze sobie vive 2 reedsy i będę się sam bawił... ty już redsów nie pijesz aklonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 i będzie mega wymiot jak Mario w "media markt" jak to pipki, przecież balujemy w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 i będzie mega wymiot jak Mario w "media markt" jak to pipki, przecież balujemy w sobotę tak ???na razie to balujemy w 3... ty ja i D... - chyba, że ją olejemy i skoczymy na spiż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 i będzie mega wymiot jak Mario w "media markt" jak to pipki, przecież balujemy w sobotę tak ???na razie to balujemy w 3... ty ja i D... - chyba, że ją olejemy i skoczymy na spiż ej k**wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 i będzie mega wymiot jak Mario w "media markt" jak to pipki, przecież balujemy w sobotę tak ???na razie to balujemy w 3... ty ja i D... - chyba, że ją olejemy i skoczymy na spiż ej ku***a ochrony nie liczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 i będzie mega wymiot jak Mario w "media markt" jak to pipki, przecież balujemy w sobotę tak ???na razie to balujemy w 3... ty ja i D... - chyba, że ją olejemy i skoczymy na spiż ej ku***a ochrony nie liczyłem Ty to umiesz sie wybronić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ja już nie nadążam za tym forum kto z kim, kiedy pił czeski film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Królu, jeżeli pójdziemy tam gdzie chce iść D... to Keżor będzie robił raczej za Twojego lekarza wiesz, możemy ją olać, chociaż nakręciłem się na taką imprezę w sumie mi to jedno, ale jeżeli spiż to coś tam wypiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Królu, jeżeli pójdziemy tam gdzie chce iść D... to Keżor będzie robił raczej za Twojego lekarza wiesz, możemy ją olać, chociaż nakręciłem się na taką imprezę w sumie mi to jedno, ale jeżeli spiż to coś tam wypiję czemu lekarza ..?? chłopie ty mnie nie znasz ja hevy metalu słucham dla relaksu a D... można olać - już to gadałem nie będę zmieniał swojego życia dla jakieś d*py... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 nooo doooooooobra :gwizdanie: to teraz szukamy chętnych na sobotę do spiża wiem że Gregory jest chętny :> czyli już jesteśmy w trzech, w sumie to Gregory może prowadzić bo rano idzie na komunię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 już to gadałem nie będę zmieniał swojego życia dla jakieś d*py... poza tym , że na spoty będziesz jeździł raz w miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 już to gadałem nie będę zmieniał swojego życia dla jakieś d*py... poza tym , że na spoty będziesz jeździł raz w miesiącu pod pretekstem szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 nooo doooooooobra :gwizdanie: to teraz szukamy chętnych na sobotę do spiża wiem że Gregory jest chętny :> czyli już jesteśmy w trzech, w sumie to Gregory może prowadzić bo rano idzie na komunię jakich trzech : ty gregor koks i ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 14:40_________________________________________________ już to gadałem nie będę zmieniał swojego życia dla jakieś d*py... poza tym , że na spoty będziesz jeździł raz w miesiącu i tak mnie tam nie lubią... jak bym nie maił vaga to było by jak z rudi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ale za***ista pogoda tylko sie nawalić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 no fakt, ja, królu, Keżor i Gregory, a nie liczyłem wtedy siebie obstawiam że będzie więcej ludzi chętnych :> idę w końcu coś porobić [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 14:42_________________________________________________ ale za***ista pogoda tylko sie nawalić :gwizdanie: albo się je*ać (w sensie z żoną) albo się najebać (w sensie z kolegami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi